Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepeteus - 01.06.18 - klo:12:49

Otsikko: Voi, voi
Kirjoitti: Sepeteus - 01.06.18 - klo:12:49
https://yle.fi/uutiset/3-10228766

Se on hyä että Ranskaan vievät voit. Ranskalaasilla on erillaiset geenit. Kestää hiukka enemmän tuota keltaista maitorasvaa, kuin kotomaaset geenit. Tulee mahtavasti sotesäästyä.
  Mutta paras tuote mitä maidusta voi tehdä on kermalikööri. Siinä on kaikki kohillaan. Rasva liukenee alkoholiin, siis ei tuki suonia.
Irlannissa 10000 lehmää lypsää pelkkää kermalikööriä.
Otsikko: Vs: Voi, voi
Kirjoitti: Jätkä - 01.06.18 - klo:13:40
 Tossa sepelle kermaliköörin valmistusvinkki
https://kotiliesi.fi/suklaapossu/itsetehty-kermalikooribaileys/ (https://kotiliesi.fi/suklaapossu/itsetehty-kermalikooribaileys/)
Otsikko: Vs: Voi, voi
Kirjoitti: Terminator II - 01.06.18 - klo:14:35
https://yle.fi/uutiset/3-10228766

Se on hyä että Ranskaan vievät voit. Ranskalaasilla on erillaiset geenit. Kestää hiukka enemmän tuota keltaista maitorasvaa, kuin kotomaaset geenit. Tulee mahtavasti sotesäästyä.
  Mutta paras tuote mitä maidusta voi tehdä on kermalikööri. Siinä on kaikki kohillaan. Rasva liukenee alkoholiin, siis ei tuki suonia.
Irlannissa 10000 lehmää lypsää pelkkää kermalikööriä.

Ei ne lypsä kermalikööriä. Kyllä sen liköörin tekee Irlantilaiset duunarit. Eipähän Suomi eläkeläinen rikastu liköörin kustannuksella.