Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Saksalaista emakkova  (Luettu 1156 kertaa)

Sepedeus

  • Vieras
Saksalaista emakkova
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069364351_uu.shtml

  Saksalaanen emakko sentään on hyvää, verrattuna kotimaiseen kiduttamalla tapettuun.
  Mä oon ihmetellytkin miksi possunliha on niin sitkeetä, tää kotimainen korkea laatu nimittäin :D

Karhula

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 475
Vs: Saksalaista emakkova
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.

Veeti

  • Vieras
Vs: Saksalaista emakkova
Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.

Ei aina, rakennuksia poltettiin, kun ensin oli ihmisiä suljettu sisään

nautafarmari

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1865

gonemies

  • Vieras
Vs: Saksalaista emakkova
>>>Saksalaiset ovat osanneet aina tappaa ennen kypsentämistä.

Siitähän ne on oikein kuuluisia.

"Diesel moottori ei ole oikein tehokas " kuuluivat aikoinaan aiheeseen liittyen todenneen.

Sepedeus

  • Vieras
Vs: Saksalaista emakkova
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904069367001_uu.shtml

  Ne rupee olemaan niin sisäsiittoisia nuo lehmät. Terveimpiä on risteytys elukat :D