Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe formaldehyydi ja puhas kotimainen kotieläintuotanto  (Luettu 4014 kertaa)

navettapiika

  • Vieras
kuis paljon se salmo sitä lämpöä tarvittikaan?   ja kuin käy hiven/vitamiinien noissa lämmöissä?   eiks formal ollu turvallisempi siinä systeemissä?
Siksi maito pastoroidaan, ettei olisi salmonellan levittäjä. 70 astetta tuhoaa salmonellan, ei tuhoa vielä hivenaineita, ei välttämättä kaikkia vitamiinejakaan.

-SS-
Eipä taida moneltakaan maitotilalta löytyä salmonellaa.Sitä en tiedä onko tuota miten paljon viljatiloilla.

Maito oli non sataviisikymmentä vuotta sitten tärkeimpiä perinteisen lavantaudin levittäjä. Nykyään sanotaan hienommin salmonella. Salmonella kun kestää kylmääkin, niin hapattaminen ja pastorointi lienevät varmimmat tavat rajata suurepidemioita, jos sellainen joskus olisi tullakseen.

Nykyään taitaa kananmuna ja kananliha olla se tärkein torjunnan kohde. Kana pitää paistaa kypsäksi, eikä raakoja ulkolaisia kananmunia suositella käytettäväksi, luulisin.

-SS-
Salmonella, mitä me yleensä tarkoitamme on huomattavasti kevyempi tauti kuin lavantauti, eikä nämä ihan sama asia todellakaan ole. Sukua kylläkin ja tarttuvat ruuasta, tai kantajasta, mutta taudin aiheuttaja bakteeri on eri.  Lavantautia vastaan on olemassa rokotteita, mutta normaaliin salmonellaan ei ole ainakaan käytössä.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
kuis paljon se salmo sitä lämpöä tarvittikaan?   ja kuin käy hiven/vitamiinien noissa lämmöissä?   eiks formal ollu turvallisempi siinä systeemissä?
Siksi maito pastoroidaan, ettei olisi salmonellan levittäjä. 70 astetta tuhoaa salmonellan, ei tuhoa vielä hivenaineita, ei välttämättä kaikkia vitamiinejakaan.

-SS-
Eipä taida moneltakaan maitotilalta löytyä salmonellaa.Sitä en tiedä onko tuota miten paljon viljatiloilla.

On noita jatkuvasti..

Salmonella ei elä vijassa. Mut kyl varmaan rotat ja punatulkut ylläpitävät salmonellaa jos sitä niissä on. Joitakin kuukausia itiöt pysyvät elossa elukan ulkopuolella
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

navettapiika

  • Vieras
kuis paljon se salmo sitä lämpöä tarvittikaan?   ja kuin käy hiven/vitamiinien noissa lämmöissä?   eiks formal ollu turvallisempi siinä systeemissä?
Siksi maito pastoroidaan, ettei olisi salmonellan levittäjä. 70 astetta tuhoaa salmonellan, ei tuhoa vielä hivenaineita, ei välttämättä kaikkia vitamiinejakaan.

-SS-
Eipä taida moneltakaan maitotilalta löytyä salmonellaa.Sitä en tiedä onko tuota miten paljon viljatiloilla.

On noita jatkuvasti..

Salmonella ei elä vijassa. Mut kyl varmaan rotat ja punatulkut ylläpitävät salmonellaa jos sitä niissä on. Joitakin kuukausia itiöt pysyvät elossa elukan ulkopuolella
Missä?

-SS-

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 20012
  • Rauta ei valita eikä voima kuvia palvele - Ford
kuis paljon se salmo sitä lämpöä tarvittikaan?   ja kuin käy hiven/vitamiinien noissa lämmöissä?   eiks formal ollu turvallisempi siinä systeemissä?
Siksi maito pastoroidaan, ettei olisi salmonellan levittäjä. 70 astetta tuhoaa salmonellan, ei tuhoa vielä hivenaineita, ei välttämättä kaikkia vitamiinejakaan.

-SS-
Eipä taida moneltakaan maitotilalta löytyä salmonellaa.Sitä en tiedä onko tuota miten paljon viljatiloilla.

On noita jatkuvasti..

Salmonella ei elä vijassa. Mut kyl varmaan rotat ja punatulkut ylläpitävät salmonellaa jos sitä niissä on. Joitakin kuukausia itiöt pysyvät elossa elukan ulkopuolella
Missä?

Pölyssä, vesistöissä, linnuissa, rotissa, hiirissä, kärpäsissäkin.

-SS-

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
kuis paljon se salmo sitä lämpöä tarvittikaan?   ja kuin käy hiven/vitamiinien noissa lämmöissä?   eiks formal ollu turvallisempi siinä systeemissä?
Siksi maito pastoroidaan, ettei olisi salmonellan levittäjä. 70 astetta tuhoaa salmonellan, ei tuhoa vielä hivenaineita, ei välttämättä kaikkia vitamiinejakaan.

-SS-
Eipä taida moneltakaan maitotilalta löytyä salmonellaa.Sitä en tiedä onko tuota miten paljon viljatiloilla.

Maito oli non sataviisikymmentä vuotta sitten tärkeimpiä perinteisen lavantaudin levittäjä. Nykyään sanotaan hienommin salmonella. Salmonella kun kestää kylmääkin, niin hapattaminen ja pastorointi lienevät varmimmat tavat rajata suurepidemioita, jos sellainen joskus olisi tullakseen.

Nykyään taitaa kananmuna ja kananliha olla se tärkein torjunnan kohde. Kana pitää paistaa kypsäksi, eikä raakoja ulkolaisia kananmunia suositella käytettäväksi, luulisin.

-SS-
Salmonella, mitä me yleensä tarkoitamme on huomattavasti kevyempi tauti kuin lavantauti, eikä nämä ihan sama asia todellakaan ole. Sukua kylläkin ja tarttuvat ruuasta, tai kantajasta, mutta taudin aiheuttaja bakteeri on eri.  Lavantautia vastaan on olemassa rokotteita, mutta normaaliin salmonellaan ei ole ainakaan käytössä.

Vaikea sanoa, oletko oikeassa vai väärässä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Salmonellat

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8712
  • Don't dream your life, live your dreams.
Kuinkahan monta sairastumista ja ennenaikaista kuolemaa formald. on aiheuttanut vs salmonella ruoka?

Hyvä keino pienentää eläkemenoja. Eikö salmonella ole juuri heikkojen vanhusten surma?  ::)
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Kuinkahan monta sairastumista ja ennenaikaista kuolemaa formald. on aiheuttanut vs salmonella ruoka?

Hyvä keino pienentää eläkemenoja. Eikö salmonella ole juuri heikkojen vanhusten surma?  ::)

Kyllä se taitaa olla keuhkokuume joka tappaa lopuksi. Luonnollinen eutanasia.