Tässä olisi suomalaisille lihantuottajille nyt tuhannen taalan paikka, ihan kirjaimellisestikin, ei muuta kuin Lappeenrannan tyhjillään oleva Portin teurastamo käyttöön, siellä siat kylmiksi ja viedään siat ruhoina Venäjälle, näin saadaan tuetkin itselle, paras tilanne olisi, jos teurastamon ostajana olisi venäläinen lihanjalostaja, se ostaisi siat, ja suomalaisten ei tarvitsisi huolehtia kuin siat Lappeenrantaan, ja rahat käteen ja loppu jäisi Venäläisten huoleksi.
[/quote]Nimenomaan! Olisi myymiskynnyskin matalampi kun tietäisi että rakkaudella ja hellyydellä kasvatetut nassut laitettaisiin kylmiksi valvotuissa oloissa suomessa eikä rahdattaisi henkitoreissaan kohti siperiaa. Ruhojen kuljetuskin on vaivattomampaa kun elävien töpselikärsien jotka pistää vastaan kuin ammattiyhdistysmies.
[/quote]
AIVAN! Nyt teurastamo pilkkahintaan ilman valtavaa velkataakkaa ja possut teuraiksi ja venäjälle. Portin taakka jää taakse, mutta homma jatkuu uudelta pohjalta.
Näin ennenkuin naapurit ostaa laitoksen.