Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: savimaa - 30.11.07 - klo:18:08

Otsikko: Ruokavihje
Kirjoitti: savimaa - 30.11.07 - klo:18:08
           
                                              Keitetty pöllö

Kyni ja puhdista pöllö ja pane se pataan , jossa on runsaasti vettä . Lisää suolaa maun mukaan .

- Jos ruokailijoita on 5 tai enemmän , on syytä keittää huuhkaja . Pienemmälle ryhmälle riittänee helmipöllö .

Tämä eskimoiden suosima ateria sopii mainiosti esim. sukujuhliin .  Itse opin tämän reseptin v.1990 , kun olimme konsultoimassa eskimoita pakasteherneen viljelyssä . Ei siitä mitään tullut , siellä oli tosi kylmää .
Otsikko: Vs: Ruokavihje
Kirjoitti: Timppa - 30.11.07 - klo:19:29
Syötetäänkö sikalaumalle helmipöllöjä?

"Helmiä sioille."
Otsikko: Vs: Ruokavihje
Kirjoitti: Antidesantti - 02.12.07 - klo:17:56
           
                                              Itse opin tämän reseptin v.1990 , kun olimme konsultoimassa eskimoita pakasteherneen viljelyssä . Ei siitä mitään tullut , siellä oli tosi kylmää .
Kokkeilittako myyä pakastimia eskimoille?