Sivullisen silmiin näyttää hölmöläisten keksinnöltä tämän suomalainen sianlihantuotantotapa, missä toiset tuottavat porsaita ja toiset jatkavat niiden kasvatusta toisessa paikassa teuraspainoon asti. Siinä välissä tuottajia rahastavat teurastamon välityseläinpalvelu ja kuljetusyrittäjä, sillä totta kai porsaan hinnassa on mukana myös välityshenkilön tuntipalkka ja kuljetusyrittäjän rahtitaksa, vaikka niitä ei tietenkään ole erikseen eritelty. Parhaiten tässä bisneksessä näyttää pärjäävän kuljetusyrittäjät, ainakin asuvat hienosti ja ajavat kalliilla autoilla. Eikös se olisi järkevintä kasvattaa sika teuraspainoon asti syntymätilallaan, näin ei tarvitsisi kenenkään rutista liian halvasta/kalliista porsaan hinnasta, eli yhdistelmätuotanto kunniaan, huionointa tässä tuotantomuodossa on se, että siinä jäävät eräät tahot nuolemaan näppejään, kun eivät pääse välistä rahastamaan. Miksi suomalaiset sianlihantuottajat olette hölmöjä, miksi ette ole viisaita?? Miksi annatte itseänne kusettaa? kun tuotatte lihan alusta loppuun, teurastamoiden valta teihin heikkenee. Yhdistelmätuottajan on helpompi kilpailuttaa lihafirmoja, tämäkin vielä.