Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: pig24 - 22.01.19 - klo:10:59
-
Oluenpanosta yli jäävä proteiini soveltuisi hyvin kotimaisten proteiinituotteiden raaka-aineeksi, toteaa elintarvikekemian professori Baoru Yang Turun yliopistosta. EU rahoittaa projektia, jossa kehitetään biojalostamoa ko. proteiinin eristämiseksi. Onnistuessaan mäskille tulisi uusi markkinointikanava, mikä taasen voisi tietää mäskin hinnanousua pihvikarjan kasvattajille.
https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/olutproteiinista-ja-itameren-levasta-etsitaan-ratkaisuja-kestavaan
-
Oluenpanosta yli jäävä proteiini soveltuisi hyvin kotimaisten proteiinituotteiden raaka-aineeksi, toteaa elintarvikekemian professori Baoru Yang Turun yliopistosta. EU rahoittaa projektia, jossa kehitetään biojalostamoa ko. proteiinin eristämiseksi. Onnistuessaan mäskille tulisi uusi markkinointikanava, mikä taasen voisi tietää mäskin hinnanousua pihvikarjan kasvattajille.
https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/olutproteiinista-ja-itameren-levasta-etsitaan-ratkaisuja-kestavaan
Se on tuolla ruokamessuillaki olut joka kiinnostaa. Ei oo maituva juuri. Korkeintaan kahvisa.
http://www.maaseutukuriiri.fi/2019/01/21/paikallisten-panimoiden-luomuoluita-maistellaan-saimaa-osastolla-berliinissa/?fbclid=IwAR1MCsEPdSgTVFTB_5jzWATl_03GSYxS6X60Rq3kKj9MfoaD9RB8iexiFSE
-
No zepeteoz-pere ny ainaki koittaa luputtaa sitä Raahvenvalteria. Kaksin, ellei usiamminki käsin... 🎅
-
mut ku liiteri vaihtaa tuota toimittajaa.....
-
mut ku liiteri vaihtaa tuota toimittajaa.....
Näkee, ettei Antitesantti ole kolomeen vuoteen Lidlisä käyny.
-
mut ku liiteri vaihtaa tuota toimittajaa.....
Näkee, ettei Antitesantti ole kolomeen vuoteen Lidlisä käyny.
Mitä nää horiset. Mie ole koskhan käyny Lapin polttajain kaupasa... 8)
-
ja miksi pitäis käytä??? parempiakii kauppoi ku on kylillä..