Kotimaista makkaraa , lettuja ja paahdettua leipää , nam nam . Olutta tietenkin , se sentään ulkolaista .
Duunareitten evästä.
Hitto ihan unohdin , kotimaista juustoa ja jugurttia titenkin . Nam .
Meillä syötiin tänään espanjalaista perunamunakasta. Oli tälläinen puberteetti-ikäinen kasvissyöjä kylässä.
Tortilla eli espanjalainen perunamunakas
2 - 3 annosta
3 keskikokoista perunaa
1 punasipuli
1 pieni paprika
pala purjoa
1 rkl kasviöljyä
Munakasseokseen:
6 munaa
4 rkl vettä
suolaa
Pinnalle:
2 tomaattia
8 mustaa oliivia
* Kuutioi kuoritut perunat, sipuli ja paprika sekä viipaloi pesty purjo.
* Kuumenna öljy munakaspannussa ja pehmitä kasvikset siinä.
* Sekoita munakkaan ainekset ja kaada seos pannuun.
* Kypsennä miedolla lämmöllä, alussa kevyesti sekoittaen.
* Ripottele munakkaan pinnalle tomaattiviipaleita ja halkaistuja oliiveja.
* Anna hautua miedolla lämmöllä 5 - 10 minuuttia.
* Nauti kokojyväleivän ja salaatin kanssa.