Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Ruutana  (Luettu 34563 kertaa)

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26672
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???
Niska poikki ensteks ja kuumalle pannulle . Jahka on palanut voidaan heittää pois .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Tai vieläpä eri vesistön osakkaat  ::)
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Tai vieläpä eri vesistön osakkaat  ::)
Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. >:(
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Tai vieläpä eri vesistön osakkaat  ::)
Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. >:(
Mää oon syöny viime päivät koljaa ja juonu kaljaa, enkä ole lupia kyselly  :D
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Tai vieläpä eri vesistön osakkaat  ::)
Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. >:(
Mää oon syöny viime päivät koljaa ja juonu kaljaa, enkä ole lupia kyselly  :D
Onpahan kärppäjoukkue sitten juhlimassa Kurttulan tunkiolla... :(
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Latz

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2055
Vs: Ruutana
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.
Nenästä kiinni ja nielee vaan. Ei jää maistelemaan ja makustelemaan  :o
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: Ruutana
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.
Nenästä kiinni ja nielee vaan. Ei jää maistelemaan ja makustelemaan  :o
Jjjjust. Eihän kalanhajun pitäs sulle vieras olla.   :-*
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.
Nenästä kiinni ja nielee vaan. Ei jää maistelemaan ja makustelemaan  :o
Jjjjust. Eihän kalanhajun pitäs sulle vieras olla.   :-*
Ja tuollainen proteiinipirtelöhän on ihan näppärä vaikkapa karppauksen tukena   :o
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Ruutana
Luonto-Suomen kalaruokailta

Radio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00

Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.

http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.html

Toivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... ::) :D
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa  ???

Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. ::)

Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Miten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla.
Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät.
Kirj. nimim. Huolestunut
Tai vieläpä eri vesistön osakkaat  ::)
Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. >:(
Mää oon syöny viime päivät koljaa ja juonu kaljaa, enkä ole lupia kyselly  :D
Onpahan kärppäjoukkue sitten juhlimassa Kurttulan tunkiolla... :(
Eiku tärppäjoukkue  :D
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

Latz

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2055
Vs: Ruutana

Ja tuollainen proteiinipirtelöhän on ihan näppärä vaikkapa karppauksen tukena   :o

Karppeja istutettiin yhteen metsälampeen 10 vuotta sitten. Samaan lampeen syötetään sorsia. Siellä kokeiltu sorsastusta joka syksy. Talvella voisi kokeilla karppausta. Onko se sitten tukevaa homma homma se karppaus?