Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa....
Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa
Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia.
Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävät
Lainaus käyttäjältä: JoHaRa - 05.11.12 - klo:20:24Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävätMiten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla. Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät. Kirj. nimim. Huolestunut
Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:23Lainaus käyttäjältä: JoHaRa - 05.11.12 - klo:20:24Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävätMiten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla. Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät. Kirj. nimim. HuolestunutTai vieläpä eri vesistön osakkaat
Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:21:25Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:23Lainaus käyttäjältä: JoHaRa - 05.11.12 - klo:20:24Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävätMiten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla. Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät. Kirj. nimim. HuolestunutTai vieläpä eri vesistön osakkaat Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi.
Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:31Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:21:25Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:23Lainaus käyttäjältä: JoHaRa - 05.11.12 - klo:20:24Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävätMiten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla. Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät. Kirj. nimim. HuolestunutTai vieläpä eri vesistön osakkaat Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. Mää oon syöny viime päivät koljaa ja juonu kaljaa, enkä ole lupia kyselly
Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa
Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.
Lainaus käyttäjältä: Latz - 05.11.12 - klo:21:38Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.Nenästä kiinni ja nielee vaan. Ei jää maistelemaan ja makustelemaan
Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:21:45Lainaus käyttäjältä: Latz - 05.11.12 - klo:21:38Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Sano OO... ja ota se poskeen. Limanenhan se on mutta...no nieltävä ne on kaikki. Ruoan kanssa kun ei leikitä.Nenästä kiinni ja nielee vaan. Ei jää maistelemaan ja makustelemaan Jjjjust. Eihän kalanhajun pitäs sulle vieras olla.
Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:21:34Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:31Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:21:25Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:21:23Lainaus käyttäjältä: JoHaRa - 05.11.12 - klo:20:24Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:52Lainaus käyttäjältä: Courtney1 - 05.11.12 - klo:19:41Lainaus käyttäjältä: kantola - 05.11.12 - klo:19:25Luonto-Suomen kalaruokailtaRadio Suomessa keskiviikkona 7.11.2012 klo 18.03-20.00 Miten kalat pitää käsitellä ennen valmistusta ja millaisella lämpötilalla päästään parhaaseen lopputulokseen? Näitä ja monia muita kalaruokiin liittyviä asioita pohtivat suorassa lähetyksessä keittiömestari Jaakko Kolmonen ja kauppias Petri Kolmonen.http://www.yle.fi/radiosuomi/ohjelmat/2012/09/luonto-suomen_kalaruokailta_3437117.htmlToivottavasti kuulemme puhelun Nilsiän suunnalta koskien ruutanaa.... Mitenköhän vastarannan kiiski pitäisi valmistaa Jos se on vastarannalta pyydetty niin sittenhän se on Joharan huolia. Se on eri osakaskunnan aluetta, mulle on sama mihin ne siellä kaloja käyttävätMiten niin? Olethan osakaskuntasi Puheenjohtaja ja ihmisten ääni maailmalla. Ei kai ole aivan sama mihin lähiosakaskunnan alemmat jäsenet saaliinsa käyttävät. Kirj. nimim. HuolestunutTai vieläpä eri vesistön osakkaat Joharan kanta on ratkaiseva! Kyseessähän on ns. keisarien kala. Ei ole sama tekeekö C1 marttojen kanssa datshassaan kiiskestä her*****sta keitonpohjaa vai nakkaako Jonnumiehen onkimat kalat tunkiolle kärpänruuaksi. Mää oon syöny viime päivät koljaa ja juonu kaljaa, enkä ole lupia kyselly Onpahan kärppäjoukkue sitten juhlimassa Kurttulan tunkiolla...
Ja tuollainen proteiinipirtelöhän on ihan näppärä vaikkapa karppauksen tukena