Mun ihan henkilökohtainen mielipide on, että oli ehkä virhe potkia Kottonen pois ihan vaan sen takia, että yritetään jääräpäisesti jatkaa vanhaan tyyliin joka ei enää yksinkertaisesti toimi
Jotain uutta kaivattaisiin nyt ja kipeästi kun kauppa halpuuttaa ja kyykyttää kotimaisia tuottajia ja teollisuutta
Eletään lopun aikoja suomalaisessa lihan tuotannossa
Metsäukot eivät taida olla parhaita johtamaan elintarvikeyhtiöitä, ei kuluttajamarkkina ehkä ole riittävästi hallussa?
Mutta olen kyllä samaa mieltä siitä että jotain olisi tehtävä. Atriahan oli lehden sivuilla ihan eri linjoilla kuin Kottonen, eli ei ole mitään ylituotantoa olleskaan, ainoastaan huonoja kuluttajia jos eivät aina osta suomalaista. Atrian olisikin aika noloa sanoa että sikaa on liikaa, kun edelleen maksaa lisähintaa joillekin tuottajille siitä että parin vuoden takaisen "sikapulan" aikaan investoivat rajusti. Ja Atrian lihalla taitaa kyää oikeasti olla kyllä menekkiäkin kun myy vaan töykeän halvalla mitä vaan pyydetään. Se on about kaikki kaupan merkillä myytävä liha nykyään Atrialta sekä S-kaupassa että Lidlissä.