Se tuppaa olemaan kuten bäkkäri totesi, naudan teurastaminen silloin tällöin on kuin viljelisi 15 ha viljatilaa. Puuhastelua. Asiaa voidaan ajatella näin päin, jos sulla on 50 euron lihapaketti, kuinka kauan temuat sen paketin kanssa? Ajatko jonnekin viemään sen, käytätkö aikaa markkinointiin, paljonko aikaa käytät kun ostaja tulee hakemaan sen jauheköntsän kotoasi? Sun laskennallinen minimi tuntikustannus on kuitenkin 17 euroa. Koska en tiedä alan hintoja, en voi tarkemmin ottaa kantaa, mutta tuosta voit laskea miten pitkään voit pitää lihaköntsää kädessäsi että pysyt saamapuolella. Veikkaan, että jää alle tuntiin.
Edelleen tähän ja kuin niin moneen muuhunkin asiaan sopii se, että tuottaja tuottaa ja myyjä myy. Molemmat tekevät silloin mitä osaavat. Ei ole tarpeellista ostaa lihaa suoraan tilalta, vaan vaikka lähiruokakaupasta. Tehkää yhteistyötä, älkää yrittäkö tehdä kaikke itse.
Nothing is Something Worth Doing