Tässä(kin) asiassa tuntuu niitä uskonlahkoja olevan, mutta kyllä jonkinlainen kuiva-aineen tuoton potentiaali on aina perinnöllinen ominaisuus. Se, kuinka tämä potentiaali saadaan käyttöön, riippuu jo elukan alkukasvatuksesta (kuiva-aineen syöntikyky, pötsin ominaisuudet jne.) sekä sitten lehmänä ruokintastrategiasta. Hajontaa siten syntyy paljon.
Hyvällä ruokinnalla voi saada ihan Ok pitoisuuksia (dieetin kuitupitoisuus yhdessä energian määrän kanssa tietty vaikuttaa puserretaanko rasvakiloja vai litroja), mutta samalla ruokinnalla paremman tuotospotentiaalin eläin (perimä, onnistunut alkukasvatus) niitä kuiva-ainekiloja lähtisi varmasti enemmän. isomaitoisilla suuren kuiva-ainemäärän tuottaminen tietysti vaatii dieetiltä paljon, ja tässä suhteessa tulee eroja tilojen välillä helposti. samoilla sukulinjoilla tuotetaan melkoisen erilaisia kuiva-ainemääriä. Dieetti voi siten osin korvata "huonoa" kuiva-aineen tuotospotentiaalia.
Someone´s gotta be prick and tell true things aloud
Jos nainen on kaunis alasti, on hän sitä myös vaatteet päällä