Ennen kun meilläkin oli sikoja niin näin syksyisin pyhäinmiesten päivää ennen teurastettiin sikoja itselle ja myyntiinkin. Aina teurastus päivänä iltaruokana kello 17 oli tappaiskeitto oli se hyvää.
Siinä oli sian munuaisia ,sydäntä ja maksaa.Tuoreista sisuskaluista tuli todella maukas keitto siihen lisukkeeksi omalta kasvimaalta punajuuria ja porkkanaa.
Miten muuten ruokailette nykyään meillä kello 11,30 lounas ja kello 17 päivällinen,vaimo on ahkera ruuanlaittaja siitä suuri kiitos hänelle.
Metsä töihin kun lähden aamupalan jälkeen vaimo laittaa ruuat mukaan ja viideksi kotiin .
Mystinen Logger,arkinen aivan,Talouden ja politiikan arvostettu tutkija.Ilmastotutkimuksen huippu luotettava kriitikko.Sääennustamisen moninkertainen Suomen Mestari.
Pikkutilallinen yrittää omillaan,suuri tilallinen tarvitsee yrittämiseen EU:n tukea !