Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan
Tjaah kyllä siitä muitakin arvoosia voi leikata eikä pelkkää jauhelihaa tehdä.säilyykin paremmin kokopalona liha,ei ne åpalat mitään lihamestarin laatua tarvi olla kun itelle ottaa.
Lainaus käyttäjältä: jupexx - 16.05.12 - klo:17:07Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.