Tanskassa paikallisilla roduilla 16 elävää/pahnue, 30 vierotettua/emo/vuosi
2,4 pahnuetta / vuosi * 16 elävää = 38,4 elävänä syntynyttä porsasta / emakko / vuosi.
Joista 30 vieroitetaan.
Välissä kuolee 8,4 porsasta, eli vieroitettuja kohti laskettuna 28%.
Tanskassa vieroitetaan yli 25 miljoona porsasta.
Tanskassa kuolee ennen vieroitusta yli 7 miljoonaa porsasta vuodessa.
Lisäksi Tanskassa syntyy kuolleena 3 miljoona porsasta vuodessa.
Yhteensä ennen vieroitusta tuotanto aiheuttaa 10 miljoonaa kuolemaa vuodessa.
Päivässä yli 27.000 kuollutta.
Tunnissa yli 1140 kuollutta.
Joka minuutti 20 kuollutta.
Kuka uskoo, että tälläinen toiminta voi jatkua pitkään?
Kuka haaveilee tälläistä toimintaa Suomeen?
Kuten kaikki varmaan tietävät niin Suomessa on jo Tanskalaista genetiikkaa ja yksi iso teurastamo jopa välittää näitä porsaita.
Miksiköhän?