Mää olen kanssa vähentänyt punaisen lihan syöntiä, kun ilmoitettiin, että se lisää syöpää. Karsin nuo kaikki vettyneet leikkeet leipien päältä pois. Kaiken muun hyvän lisäksi pääsi eroon siitä muovirasiamoskasta, mitä noista myöskin kertyy. No, on kyllä tullut rajoitettua kaikkien juustojen yms. moskan syömistä, lihottaa ihan älyttömästi.
Mutta rajansa kaikella. Ei sitä lihan syöntiä kokonaan lopeteta. Esim. kebab-ranskalaiset on ja pysyy. Myös lihapullat ja lindströmin pihvit on edelleen oikeinkin jees. Jos ei tämä riitä, niin seuraava vaihe on pistää toi Tiilikainen lihoiksi. Noin niinkuin varoituksen vuoksi. Lihansyöjät ovat aina olleet ravintoketjun huipulla ja tälle porukalle ei ryppyillä tai käy huonosti.
Syvässä savossa tuotetaan kurkkuja, sen kun jättää syömäti ni fossiilisia säästyy huomattavia määriä ja näin ollen maailma pelastuu.
Kuten ylipäätänsä kaikkea kylmässä ilmastossa tuotettuja vihanneksia, ei täällä pohjolan perselävessä mitään kasvihuonekamaa kuulu tuottaa, hiilijalanjälki on suunnaton, jopa hävytön.