Huomenta tasapuolisesti kaikille, äsken herättyäni hyvin nukutun yön jälkeen aamupalaa syödessäni tulin lukeneeksi uutisoinnin eu:n sallivan pientuottajien mahdollisuudesta siipikarjan ja riistalihan myymisestä ravintoloille, tarkoittaako tämä sitä, että kun kanani on munineet munintansa niin saanko ottaa kanat kainaloon ja lähteen kauppaan niitä ravintoloille
Varmastikin näin, kunhan eviran ja muiden viranomaisten edellyttämät kansalliseen vaatimustasoo liittyvät " pari pikku juttua" ovat hoidossa. Ei pitäisi olla mitään kovin vaikeaa...
Varmaan niin,, Mutta ei se että EU sallii yarvitse sitä merkitä että tulisi sallituksi suomessa..
Mutta muuten olen kuullut että moni haluaisi aitoa kananlihaa eikä tehoruokittua höttöbroleria, voishan senkanan teyrastaa jo vähän ennen eläkeikääkin jtta siitä sais rahaakin.