Näin on , hyvin marmoroitunut pihvilehmänliha on sellainen makunautinto joka vie kielen per.. no sinne lähelle itse asiaa. Asiaa on testattu monet kerrat ja aina kaikki nautiskelijat ovat ihmetelleet miksi tälläistä lihaa ei saa vaikkapa stokkan lihatiskiltä. Tuote ei ole arkiruokaa vaan silloin tällöin nautiskeltavaa juhlamenyytä . Kysymys kuuluukin miksi 5 rasvan pihvilehmästä tuottaja saa vain vähän yli euron kilolta . Kyseinen tuote ei ole missään nimessä bulkkituote joka sotketaan rasiassa punertavaan mönjään , vaan makunautinto joka ei tarvitse muita mausteita kuin suolaa ja pippuria. Mutta miten tuottaja voisi kohtuu työpanoksella rahastaa itselleen palkan. Jokainen palstalainen ymmärtää ,ettei isoista toimijoista ole apua , bulkkituotteen moolokinkitaa tarvitaan arkiruokaan rahvaalle .
Vaan elämännautintojen saaminen kassavirran piiriin on kinkkisempää. Kaikki suomessa tuotettu on mielestäni luomua ja lähiruokaa .