Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 87

Viestit - hl

Vakiona retrohytti 80 luvulta ;D :D
paska, paskempi ja retti..  ;D
rettikuskit helposti aivo(niin mikä)pestevää porukkaa  ::)
Tosta ei kyllä ole kysymys, markkinoilla ei ole liian "montaa toimijaa" vaain päinvastoin, toiminta on liikaa keskittynyt parille kolmelle suurelle toimijalle.
Keskittyminen on tapahtunut valtion ohjauksella, eli lainsäädännöllä pienten toiminta on käytännössä tehty lähes mahdottomaksi.

Heikki ei nyt näe "metsää puilta" , eli on ihan pihalla  ::)

ojala on nyt aivan sekaisin paljonko toiminnan keskittyminen pörssifirmoille edes auttaa tuottajaa ei yhtikäs mitään :(
eihän se nyt niin erityisen sekaisin ole, sehän on vaan oma itsensä..  ;D
Poutulla ei ole mitään tekemistä suomalaisen lihantuotannon kanssa. Omistajataho on kuin Atriassa, sijoittajat saa tiliä. Vanha kunnon Pouttu ja pojat oli eri maata lihanjalostuksessa.
pouttu onkin nyt atrian lihanpesu firma
pulttipyssy...??  ::)
lihat menee Pietarsaaren pedofiiliringille,
kuinkas isämaallista ja korkeamoraalista se on ???
Jeppisvaihtoehto on parempi kuin A-lihan lihanpesuyritykset a la forssan liha ja pouttu.... ;)

Selitäppäs Aatami meille muillekin mikä yhteys Atrian ja Poutun välillä on?
private capital oy, siinä on se yhdistävä tekijä.. ;D
kanna se ...tanan romu navetasta pihalle ja osta vaikka käytetty pienkuormain  ;)
hiekkapeti (ilman betonilattiaa, ilman styroxia alla) siihen haketta noin 20-30 cm päälle, tarvittaessa olkisilppua kuivikkeeksi.
parrenerottajat kätevä mies tekee vaikka ihan itse, tai ei ainakaan osta tollonpajalta puolalaista paskaa kotimaisena  ;D
komppaan joharaa, juuri näin tulisi menetellä.
seosrehu mahdollistaa sen että osto valkuaisen määrä on lähestulkoon 0%.
turhaan sitä kauppaan rahaa kantaa, jos pystyy itse valkuaisen tuottamaan.
härkäpapu/herne/vehnä on yksi mitä kannattaa kokeilla.

Joo. Valkuaiskasvustoissa ei ole muuta vikaa paitsi se, että niiden energia-arvo on usein pettymys. Mutta toimivat kyllä ruokinnassa silti varsin mukavasti!
sekoitellaan vain eri karkearehu laatuja, keep it simple stupid..  ;D

Homma toimii emolehmillä vähän erilailla kuin lypsävillä  ::)
voihan sitä tehdä härkäpapu/herne/vehnä säilistäkin, vuohenhernettä, valkolupiinia yms.. ::)
meneekö se sitten liian vaikeaksi kaikkien ymmärtää, turha sitä on kauppiaita lihottaa valkuaisrehu ostoilla  ;D
kyllä savolaiset ovat(s.sanomat)liioitelleet asioita.atrian päätös kyllä jakaa suomea pahasti sitä ei pelkkä j.kylän sopimus korjaa.
parashan olisi tehokas teurastamo keskellä suomea,mutta rahat ei riitä atrialla eikä tuottajilla joten huonoon kompromissiin on pakko tyytyä
Käsi ylös, joka on nähnyt hinnan sille järkevimmälle vaihtoehdolle, eli Kuopiolle.  Kaikkien muiden hinnat on sanottu joku julkisesti tai Flinkin supersalaisessa viestissä edustajistolle.

Miksi näin?  Koska se oli liian edullinen periaatteelle lopettaa Kuopio hinnalla millä hyväänsä.

Turha marista, jos lihan hinta ei nouse riittävästi, kun valittaan toiseksi paras vaihtoehto. >:(

Kyllä se Atria ihan varmasti tuplaa lihan hinnan. Kaupan tiskillä ja tuottajalle se puolittaa. ;D
näyttää tuota atrian tavaraa kaupoissa olevan, -30% hinnoittelussa.. ei mene kaupaksi ei, sitten pitää edes jotain saada ja ale laariin laittaa ennekuin päiväykset happanee täysin  ;D
komppaan joharaa, juuri näin tulisi menetellä.
seosrehu mahdollistaa sen että osto valkuaisen määrä on lähestulkoon 0%.
turhaan sitä kauppaan rahaa kantaa, jos pystyy itse valkuaisen tuottamaan.
härkäpapu/herne/vehnä on yksi mitä kannattaa kokeilla.

Joo. Valkuaiskasvustoissa ei ole muuta vikaa paitsi se, että niiden energia-arvo on usein pettymys. Mutta toimivat kyllä ruokinnassa silti varsin mukavasti!
sekoitellaan vain eri karkearehu laatuja, keep it simple stupid..  ;D
komppaan joharaa, juuri näin tulisi menetellä.
seosrehu mahdollistaa sen että osto valkuaisen määrä on lähestulkoon 0%.
turhaan sitä kauppaan rahaa kantaa, jos pystyy itse valkuaisen tuottamaan.
härkäpapu/herne/vehnä on yksi mitä kannattaa kokeilla.
Halpoja ne sitten on, samasta kaupasta elhoon olis maksanu muutama vuosi sitten 2500 koko kierros, sitten laitoin sekon teriä sinne mihin sopi.....mutta, ne on hävinneet tosi nopeesti vrt elhon alkuperäisiin teriin, ja myös ovat osin taittuneetkin :o jota ei ole alkuperäisillä tapahtunut ollenkaan.
500mm ruuveilla varustetun sekon terille voi tosiaankin käydä jopa noin..
600mm ruuveihin kuuluvat terät kyllä kestää, onhan niissä "pieni" koko erokin havaittavissa.
pitää myös muistaa miten terä laitetaan ruuviin kiinni, elikkäs se miten ottavalla säädöllä terä on.
nurmoosta potkitahan sakkia ulos ja mairontuottajaa kurmootetahan notta saadaan tikkakoskelle erorahat maksettua.
katos katos.. polkkakotki taitaa olla sk..  ::)
sk on kadonnu, ei näy listoilla. Samoin katos Korven ukko.
Näin ne rattoarskat kavereineen katoavat, kun alkaa tuntua hengitys niskassa ;D

 ;D
pohooojaaalaaaset on kovia poikia juoksemaan  ;D
Onko tämä joku kilpailu siitä kuka ottaa laskelmissa vähiten kustannuksia huomioon?  ::)
No, meillä ei mene kuin 12 pannua kahvia ja 4 pellillistä omenapiirakkaa...  ;)
Kuka prkl sen piirakan syö :D :D

Tehtiin muuten noin kuusinkertainen määrä rehua. Säilöntäaineisiin meni 11 tonnia ja muoviin puolitoista (maitohappoa käytettiin 20% suositusta enemmän herneeseen).....eikä lasketa sitä tiivistystyötä, ei kuljetuksia....ei silppuamista, mutta lasketaan se paalin kuoriminen ja se muovin määäääärä ja se, että apevaunulta kestää puoli tuntia kauemmin hajoittaa tiukka ja halkaistu paali kuin siilosta leikattu paalirehu, joka on lisäksi tasalaatuista ylhäältä alas leikattuna.... :)
sulla onkin se kotimainen paska..
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 87