Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Fendtin uusi 700-sarja
: 23.03.11 - klo:15:30Vakiona retrohytti 80 luvulta
paska, paskempi ja retti..
rettikuskit helposti aivo(niin mikä)pestevää porukkaa
Vakiona retrohytti 80 luvulta
Tosta ei kyllä ole kysymys, markkinoilla ei ole liian "montaa toimijaa" vaain päinvastoin, toiminta on liikaa keskittynyt parille kolmelle suurelle toimijalle.
Keskittyminen on tapahtunut valtion ohjauksella, eli lainsäädännöllä pienten toiminta on käytännössä tehty lähes mahdottomaksi.
Heikki ei nyt näe "metsää puilta" , eli on ihan pihalla
ojala on nyt aivan sekaisin paljonko toiminnan keskittyminen pörssifirmoille edes auttaa tuottajaa ei yhtikäs mitään
Poutulla ei ole mitään tekemistä suomalaisen lihantuotannon kanssa. Omistajataho on kuin Atriassa, sijoittajat saa tiliä. Vanha kunnon Pouttu ja pojat oli eri maata lihanjalostuksessa.
lihat menee Pietarsaaren pedofiiliringille,
kuinkas isämaallista ja korkeamoraalista se onJeppisvaihtoehto on parempi kuin A-lihan lihanpesuyritykset a la forssan liha ja pouttu....
Selitäppäs Aatami meille muillekin mikä yhteys Atrian ja Poutun välillä on?
komppaan joharaa, juuri näin tulisi menetellä.
seosrehu mahdollistaa sen että osto valkuaisen määrä on lähestulkoon 0%.
turhaan sitä kauppaan rahaa kantaa, jos pystyy itse valkuaisen tuottamaan.
härkäpapu/herne/vehnä on yksi mitä kannattaa kokeilla.
Joo. Valkuaiskasvustoissa ei ole muuta vikaa paitsi se, että niiden energia-arvo on usein pettymys. Mutta toimivat kyllä ruokinnassa silti varsin mukavasti!sekoitellaan vain eri karkearehu laatuja, keep it simple stupid..
Homma toimii emolehmillä vähän erilailla kuin lypsävillä
kyllä savolaiset ovat(s.sanomat)liioitelleet asioita.atrian päätös kyllä jakaa suomea pahasti sitä ei pelkkä j.kylän sopimus korjaa.
parashan olisi tehokas teurastamo keskellä suomea,mutta rahat ei riitä atrialla eikä tuottajilla joten huonoon kompromissiin on pakko tyytyäKäsi ylös, joka on nähnyt hinnan sille järkevimmälle vaihtoehdolle, eli Kuopiolle. Kaikkien muiden hinnat on sanottu joku julkisesti tai Flinkin supersalaisessa viestissä edustajistolle.
Miksi näin? Koska se oli liian edullinen periaatteelle lopettaa Kuopio hinnalla millä hyväänsä.
Turha marista, jos lihan hinta ei nouse riittävästi, kun valittaan toiseksi paras vaihtoehto.
Kyllä se Atria ihan varmasti tuplaa lihan hinnan. Kaupan tiskillä ja tuottajalle se puolittaa.
komppaan joharaa, juuri näin tulisi menetellä.
seosrehu mahdollistaa sen että osto valkuaisen määrä on lähestulkoon 0%.
turhaan sitä kauppaan rahaa kantaa, jos pystyy itse valkuaisen tuottamaan.
härkäpapu/herne/vehnä on yksi mitä kannattaa kokeilla.
Joo. Valkuaiskasvustoissa ei ole muuta vikaa paitsi se, että niiden energia-arvo on usein pettymys. Mutta toimivat kyllä ruokinnassa silti varsin mukavasti!
Halpoja ne sitten on, samasta kaupasta elhoon olis maksanu muutama vuosi sitten 2500 koko kierros, sitten laitoin sekon teriä sinne mihin sopi.....mutta, ne on hävinneet tosi nopeesti vrt elhon alkuperäisiin teriin, ja myös ovat osin taittuneetkin jota ei ole alkuperäisillä tapahtunut ollenkaan.
nurmoosta potkitahan sakkia ulos ja mairontuottajaa kurmootetahan notta saadaan tikkakoskelle erorahat maksettua.
sk on kadonnu, ei näy listoilla. Samoin katos Korven ukko.Näin ne rattoarskat kavereineen katoavat, kun alkaa tuntua hengitys niskassa
Onko tämä joku kilpailu siitä kuka ottaa laskelmissa vähiten kustannuksia huomioon?
No, meillä ei mene kuin 12 pannua kahvia ja 4 pellillistä omenapiirakkaa...Kuka prkl sen piirakan syö
Tehtiin muuten noin kuusinkertainen määrä rehua. Säilöntäaineisiin meni 11 tonnia ja muoviin puolitoista (maitohappoa käytettiin 20% suositusta enemmän herneeseen).....eikä lasketa sitä tiivistystyötä, ei kuljetuksia....ei silppuamista, mutta lasketaan se paalin kuoriminen ja se muovin määäääärä ja se, että apevaunulta kestää puoli tuntia kauemmin hajoittaa tiukka ja halkaistu paali kuin siilosta leikattu paalirehu, joka on lisäksi tasalaatuista ylhäältä alas leikattuna....