[/quote]
Niin ja se on halapoo.
Meikä kyllä käyttäisi voita, mutta pakko olla väleissä lääkäreiden kanssa. Meneehän se lääkärinkin motivaatio potilaiden hoitamiseen ,jos potilas tekee kuten itse tahtoo
[/quote]
Mulle taas lekurit ihmettelee mun todella hyviä kolestrooli arvoja (se hyvä korkeampi kuin huono) ja kyselevät, että millä ruokavliolla saa tuollaiset arvot. Olen kertonut reseptin paljon voita
ja kermaa, mutta ei yhtään keinotkeoisesti kovetettuja kasvisrasvoja. Toki käytän runsaasti myös öljyjä ruunlaitossa (basilika maustettu oliiviöljy on tän hetken suosikki). Ja pieni vinkki, jos haluaa tehdä itseleen maistuvan leviteen leivän päälle, niin tekee sen itse öjystä (vaihtoehtoja riittää) ja voista. Ja sekaanhan voi sotkea runsaasti yrttejä basilika ja persilja ovat ainakin tosi hyviä. Mutta se kasvisrasvojen keinotekoinen kovettaminen on myrkkyä ihmisen elimistölle.