Koska laitoskeittiöt, ravintolat ja baarit eivät osta mitään, kalliimmat ruhonosat, kermat jne. jäävät niitä myyvien käsiin. Siitä sitten vaikutus tuotantoketjuun.
Niinhän tuo joku Valion johtaja näky valmassa visertävän,Valiolla on rahat kaput,rivien välistä luettuna.Milloinhan muuten nähtäs semmoinen ihme,yt-neuvottelut johtajatasolla.
Pääkonttoria koskevat yyteet on käyty. Toimihenkilöiden
toimenkuvia on muutettu ja onpa joku vaihtanut työpaikkaakin.
Alemmalta päällikkötasolta alkaen on luuta lakaissut. Titteleitä on
uudistettu, henkilöitä on kierrätetty eri toimipaikkojen välillä, etätyö
mahdollisuutta on laajennettu. Osa on siirtynyt kumppaniyritysten
palvelukseen ja osa perustanut konsulttiyhtiön jatkaakseen entistä
työtään. Heillä kaikilla on kuitenkin mahdollisuus palata vuoden kuluttua
entiseen työhönsä, tai perustettavaan palkintovirkaan.