Hyvä alkutuote voidaan pilata ja on pilattu monin tavoin esim. mausteet, värit säilöntäaineet jne. Kenen on vastuu tästä?? Vasta esiteltiin tilastoa, joka kertoi karua totuutta, elintarvikkeiden hinnat ovat jalostuksen myötä kasvaneet (tietenkin), mutta tuottajahinnat laskeneet, SIIS elintarvikkeiden jalostaminen EI ole tuonut lisäarvoa tuottajille itselleen omissa osuuskunnissa (ja omistamissaan yhtiöissä). Ja tässä tilanteessa elintarviketyöläiset ovat lakkoilemassa. Ehkä minun oikeustajussa on vikaa, suurin osa tuottajistakin vaan
Atrian uutuus sanghai kanafile palat, yök, itku miten hyvä raaka-aine pilattu. Makutuntuma, Mennen-partavettä muutama tippa maustesokseen.
Huipputuote, Juustoportin KIRNUVOI, aitoa oikeaa makua!!