Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Juuston sulatusta...  (Luettu 2383 kertaa)

Ojala

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6207
  • Edelläkävijä ajaa Variolla...
Juuston sulatusta...
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200807067908178_ul.shtml

Eiköhän tuo selviä kun Italialaista, tai muute ählämi syntyperää
olevien juustoloiden omistajat listataan...

Tätäkö se yksityisen maitosektorilla toimiminen on ?  ::)

Toisaalta onhan "meilläpäin" osuuskunnassa kokeiltu Virolaisen kerman jalostamista kotimaiseksi voiksi ja piimäksi... ::)

Viimeksi muokattu: 06.07.08 - klo:12:45 kirjoittanut Ojala

Köyhän täytyy ostaa vain parasta,
siksi Fendt... ;)
(Vanha saksalainen sananlasku)
ps. Totuudenpuhujaa harvoin kiitetään ;-)

milkboi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4541
  • Kiima ja kateus.Ne maailmaa pyörittää.
Vs: Juuston sulatusta...
hyvä myyntivaltti tuontijuustoille....päivän pointtihan on kierrätys ;D
On se hienoo...lehmät lypsää yötä päivää,pyhät arjet,,,ja kustannukset laukkaaa!Pessimisti ei pety.

apila

  • Harjaantunut
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 115
Vs: Juuston sulatusta...
Minä olenkin aina ihmetellyt kuinka tuo homejuusto valmistetaan.. ;D

Rami

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 637
Vs: Juuston sulatusta...
Elintarvikevirasto on kyllä oikeassa maassa, ovat erikoistuneet pitkälle kypsytettyihin tuotteisiin. Kinkut ja juustot on ensin puolimädätettävä, että maku saadaan kunnolla esille :P.

Komissaari

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 606
  • Tuulivoimalla huomiseen
Vs: Juuston sulatusta...
Voitaisi vaikka alkaa pommittaa päättäjiä maileilla, lehtien lukija ja TXT palstoja asiasta. Kyllä elintarviketurvallisuusviraston pitäisi jo tietää ja tiedottaa!!!
Akana