eli tuo ongelmarehu oli analysoitaessa 1.10 seuraavanlaista:
pH: 3,86
ammoniakkityppi: 10
maito- ja muurahaishappo: 46
haihtuvat rasvahapot: 10
liukoinen typpi: 377
sokeri: 135
arvosana: kiitettävä (9)
ka: 399
rv: 89
ndf: 532
d: 680
me: 10,8
oiv: 75
pvt: -25
syönti-indeksi: 107
me-indeksi: 103
analysoikaas sitten mikä meni pieleen että sieltä löytyi 2vko syötön aloituksesta paskarantu joka jatkui loppuun saakka, otettiin eka monitoimikauhalla mutta sittemmin kärki-agrin sanottua pilaantumisen olevan sen vika vaihdettiin leikkuriin kun 1/3 osa aumasta oli syötetty.
[/quote]
Raaka-aine oli heikosti lannotettua hömppäheinää ja liian kuivaa aumaan, rv/d/ndf suhde
sen paljastaa
30% kuiva-aineella tai paalissa olisi onnistunu.