Siis kyllä tuossa ruokailu asiassa tuntuu nyt menevän "
puurot ja vellit "sekaisin..
Eihän se ettei työnantajan puolesta ole järjestetty työmaaruokailua tarkoita sitä etteikö olisi mahdollisuutta syödä kerran päivässä lämmin ateria.
Ne kotoa mukaan otetut eväät voi lämmittää siinä taukotilan mikrossa, vai mitä..
Näin se toimii varmaan suurimmassa osassa muitakin pienyrityksiä, työmaaruokalat on oikeasti isojen firmojen juttuja..
Ja monen "kotona" työskentelevänkin kohdalla. Päiväsaikaan lämmitetään sitä mitä jääkaapista löytyy...
Metsäkonemiehillekin yms. löytyy nykyisin varsin hyviä tupakansytytin liitäntäisiä aterialämmittimiä, enempi oma valinta jos menee päivät leivällä ja kahvilla..
Mitä tulee niihin ruokailutiloihin ei nykyaikaisen navetan sosiaalitilat häpeä lainkaan, päinvastoin, jollekin pienen konepajan tms. taukohuoneelle missä ukot istuu koneöljyisissä haalareissaan ja nurkissa pyörii parin vuoden pölyt..