Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Hyvä - parempi - kannattava Limousin  (Luettu 27882 kertaa)

Päivi

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 74
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan naudanlihantuotannon positiivisista tulevaisuuden näkymistä!

Kasvattajaosuuskunta Limousin järjestää jälleen tuottajatapaamisia seuraavasti:

Pohjois-Savo 26.9.2011, klo 18.00
Gasthaus Lastulahti
Nurmeksentie 856
Nilsiä

Etelä-Savo 27.9.2011, klo 10.00
Partalan kartano
Huttulantie 1, 51900 Juva

Pohjanmaa
Haapavesi 28.9.2011 Klo 12.00-14.00
Teknologiakylä, auditorio, Kytökyläntie 24

Pirkanmaa
6.10.2011 klo 14.30, Limousin kasvattaja ry:n vuosikokouksen jälkeen
Nostetta Naaraista! –hankkeen syyskatsaus
Koneforumin yhteydessä Tampereella, pääaulasta ylös, kokoustilat 2krs

T.Päivi

Ojala

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6207
  • Edelläkävijä ajaa Variolla...
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Juu, Snellun syötin nielasitte  ;D

Hyvää matkaa alamäkeen  ::)
Köyhän täytyy ostaa vain parasta,
siksi Fendt... ;)
(Vanha saksalainen sananlasku)
ps. Totuudenpuhujaa harvoin kiitetään ;-)

paukkula

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1025
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Onko huonosti kannattavista kannattavin-ei kuitenkaan kannattava.

Päivi

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 74
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Ojala: Ite me se syötti on heitetty :) ja jos tullee alamäkiä, niin meillä on ainaki reilusti kitkaa kun toiset näyttää menevän tosi vauhdilla  :-\

paukkula: enhän mää mitään kannattavaa tässä taivuttanutkaan.... ei vaan aina kehtaa tuota hyvä adjektiivia tällä foorumilla loppuun asti taivuttaa  ;)

Kannattavuuslaskelmanhan voi jokainen tehdä itse tilakohtaisilla luvuilla. www.nostettanaaraista.fi -sivuilta löytyy yksi ulkopuolisen asiantuntijan laatima laskupohja.

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla :) :)

Regent

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 284
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla :) :)

Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.

Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle ;D Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
On hyvä että pihvinautojen arvostusta nostetaan ja vielä tuottajalähtöisesti  ;) Minä uskon että tämä povaa nousua myös muille oikeille liharoduille.

meikäläinen

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 215
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Lainaus
Kirjoittanut: Regent
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: rene - tänään kello 07:35
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla Hymyilee Hymyilee

Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.

Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle Virnistää Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!


http://www.nalf.org/

http://www.limousin.com/


Tätähän se juuri on: jos  joku, vieläpä tuottajalähtöisesti yrittää saada lisäarvoa pihvilihalle Suomessa, niin heti ollaan lyttäämässä ja kadehtimassa. Nämä muutamat ei tajua, että jos jollekkin rodulle ruvetaan maksamaan lisähintaa, ei se nyt suinkaan ole muilta pois, vaan hinnankorotuspaineitahan sen pitäisi muillekkin luoda. Lisää painostusta vain omiin osuuskuntiin!

Taitaa tuo kovin katkeruus ja kadehtiminen aiheutua juuri siitä, että on oman karjan sotkenut risteytyksillä niin, ettei pääse Limousin-alakartteketjuun...? ;) ;) ;)

nautafarmari

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1865
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Kyllä täällä pyritään limousine rotuisista eroon ongelmien takia.   ::)

Viimeksi muokattu: 19.09.11 - klo:12:57 kirjoittanut nautafarmari

Guarter

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1882
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Lainaus
Kirjoittanut: Regent
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: rene - tänään kello 07:35
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla Hymyilee Hymyilee

Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.

Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle Virnistää Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!


http://www.nalf.org/

http://www.limousin.com/


Tätähän se juuri on: jos  joku, vieläpä tuottajalähtöisesti yrittää saada lisäarvoa pihvilihalle Suomessa, niin heti ollaan lyttäämässä ja kadehtimassa. Nämä muutamat ei tajua, että jos jollekkin rodulle ruvetaan maksamaan lisähintaa, ei se nyt suinkaan ole muilta pois, vaan hinnankorotuspaineitahan sen pitäisi muillekkin luoda. Lisää painostusta vain omiin osuuskuntiin!

Taitaa tuo kovin katkeruus ja kadehtiminen aiheutua juuri siitä, että on oman karjan sotkenut risteytyksillä niin, ettei pääse Limousin-alakartteketjuun...? ;) ;) ;)

No ei ole mitään kateutta, heino homma pihvieläinten esille tulo! Kaikilla on puolensa ja suosijansa.

Regent

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 284
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Lainaus
Kirjoittanut: Regent
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: rene - tänään kello 07:35
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla Hymyilee Hymyilee

Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.

Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle Virnistää Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!


http://www.nalf.org/

http://www.limousin.com/


Tätähän se juuri on: jos  joku, vieläpä tuottajalähtöisesti yrittää saada lisäarvoa pihvilihalle Suomessa, niin heti ollaan lyttäämässä ja kadehtimassa. Nämä muutamat ei tajua, että jos jollekkin rodulle ruvetaan maksamaan lisähintaa, ei se nyt suinkaan ole muilta pois, vaan hinnankorotuspaineitahan sen pitäisi muillekkin luoda. Lisää painostusta vain omiin osuuskuntiin!

Taitaa tuo kovin katkeruus ja kadehtiminen aiheutua juuri siitä, että on oman karjan sotkenut risteytyksillä niin, ettei pääse Limousin-alakartteketjuun...? ;) ;) ;)

Ei tässä kadehdittu, Renelle vaan valoitin faktoja. Tuolla Kanadan limousin yhdistyksen sivuilla on muuten lähinnä ABxLi eläimiä  ;D Aika tummia limppareiksi.

Hienoa se on että olette päässeet alkuun. Se on myös tosiasia että hiehonliha on parempaa kuin sonninliha, oli rotu mikä tahansa. Itse maksaisin hiehonlihasta enemmän kaupassa, missä kaikki on vain nautaa.



Päivi

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 74
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
On lähteny jo usiampi kuorma limppareita ja tuottajatapaamisissa näytämmekin mm. koosteen tähän mennessä teurastettujen eläinten luokittumisesta ja toteutuneista hinnoista. Tällä hetkellä osuuskunnalla on jäseniä ja eläimiä kaksinkertaisesti tämän vuoden tavoitteeseen nähden, joten eiköhän tämä tästä lähde, pikkuhiljaa :)

erik

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1855
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Kaks kertaa on limousin lehmä mut jo koittanu tappaa aitaa vasten runttaamalla joten ei kiitos
onneks on ollu apu lähellä ja nopeat jalat alla niin ei oo vielä pahempaa vahinkoa päässy käymään

erik

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1855
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Lainaus
Kirjoittanut: Regent
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: rene - tänään kello 07:35
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla Hymyilee Hymyilee

Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.

Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle Virnistää Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!


http://www.nalf.org/

http://www.limousin.com/


Tätähän se juuri on: jos  joku, vieläpä tuottajalähtöisesti yrittää saada lisäarvoa pihvilihalle Suomessa, niin heti ollaan lyttäämässä ja kadehtimassa. Nämä muutamat ei tajua, että jos jollekkin rodulle ruvetaan maksamaan lisähintaa, ei se nyt suinkaan ole muilta pois, vaan hinnankorotuspaineitahan sen pitäisi muillekkin luoda. Lisää painostusta vain omiin osuuskuntiin!

Taitaa tuo kovin katkeruus ja kadehtiminen aiheutua juuri siitä, että on oman karjan sotkenut risteytyksillä niin, ettei pääse Limousin-alakartteketjuun...? ;) ;) ;)

En oo katkera enkä kadehdi
Jatkan edelleen karjan risteyttämistä
helppohoitoset emot ja kovat vierotuspainot ovat mulle kuitenkin se karjan tärkein ominaisuus  ;)

Fuller

  • Vieras
Vs: Hyvä - parempi - kannattava Limousin
Snellua arvostellaan,taitaa vaan liiaksi hankkia lihaa A.n alueelta ;)