Kirjoittanut: Regent
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: rene - tänään kello 07:35
Jos lihan tuottamisesta maksettaisiin niin limousin olisi varmaan vahvoilla Hymyilee Hymyilee
Euroopan ulkopuolella maksetaan lihan tuottamisesta. Siellä limppareita ei juuri ole ja ne mitä on, ovat jalostettu korsirehun käyttäjiksi. Lihan syöntilaatukaan ei vastaa vaativien kuluttajien toiveisiin, koska marmoroituminen on siellä valinnan peruste.
Aamun rasvakeskustelua radiosta kuunnellessa en ole enää varma pitäisikö se sydänmerkki sittenkin antaa 5 rasvan Angukselle Virnistää Kuivaa pihvilihaa paistaessa kun pitää käyttää niitä transrasvoja!
http://www.nalf.org/http://www.limousin.com/Tätähän se juuri on: jos joku, vieläpä tuottajalähtöisesti yrittää saada lisäarvoa pihvilihalle Suomessa, niin heti ollaan lyttäämässä ja kadehtimassa. Nämä muutamat ei tajua, että jos jollekkin rodulle ruvetaan maksamaan lisähintaa, ei se nyt suinkaan ole muilta pois, vaan hinnankorotuspaineitahan sen pitäisi muillekkin luoda. Lisää painostusta vain omiin osuuskuntiin!
Taitaa tuo kovin katkeruus ja kadehtiminen aiheutua juuri siitä, että on oman karjan sotkenut risteytyksillä niin, ettei pääse Limousin-alakartteketjuun...?