Nyt kun HK ja leikkaamo molemmat nostivat hintaa teurastukselle ja leikkaukselle + pakkaamiselle, ja samalla teuraista on saanut paremman korvauksen, niin aika tiukassa on joku kate saada siitä välistä. 10€ alvilla alka olla omakustannushinta vakuumiin pakatulle lihakiloille, eli katteeksi jää käytännössä se mitä arvo-osista saa siihen päälle. Ei oikein maksa vaivaa kun ihan itsestään sitä lehmää ei kuitenkaan saa myytyä.
Kuka käskee Hookoon kautta leikkauttamaan koska halvempiakin vaihtoehtoja on . Haikut lista ykkösenä suoramyynnissä , enkä yhtään ihmettele , liha on hyvää . Pääsääntöisesti emolehmätilat joilla on hyvä pienteurastamo urakoimassa sekä asikassuhteet joista en kerro enempää koska tieto on luottamuksellista .
Voi pienteurastamo olla hiukan edullisempi mutta kovin pitkä riiputus ei usein onnistu ja sitten täytyy logistiikka hoitaa sinne päin kanssa. Haikkutiloilla on varmasti aikaa jollain hevoskärryllä kuljettaa elukat ilman että laskee sille työlle ainakaan kovin korkeaa hintaa jne. Sastamalaankin on täältä turhan pitkä matka lihat hakemaan.
Mutta kyllä suoramyyntiä kannattaa kaikkien kokeilla, totesin vain että jää itseltä vähemmälle ainakin vähäksi aikaa.
Huoh . Ensinnäkin tarvitaan markkinaälyä , Antti Herliniltä sitä löytyy , toisekseen kokeileminen ole mitään vaan tunnustella markkinoita , löytää myyntikohde .
Olet kyllä kanssa, jos on hissimiljardööri on varaa kalliisiin harrastuksiin eikä tosin päin. Biokaasulaitokselleen vietiin muuten meiltä lietettä jotta sen saisi joskus oikeasti toimimaan niin kuin tuo oma on jo jokusen kuukauden toiminut.
Ei siis minulla mitään Herliniä vastaan ole, hieno mies, mutta ei kaikki toimintansa mitään bisnestä ole.
Markkinaälyä voi olla sekin että ei välttämättä näperrä suoramyynnin kanssa. Joku joskus teroitti teräketjuja postimyynnillä, luulisin että liikevaihto jäi aika matalaksi ja luopui siitä.