Jengi varmaan jakaa mielellään ohjeita kilpailijoille
Kun teurastutat ja annat paloitella eläimen tilasi ulkopuolella, liha luovutetaan teurastamon kylmäautosta suoraan ostajalle, ellei sinulla ole elintarviketilaa itselläsi. Ostajien pitää siis ilmestyä paikalle kylmäautoa odottamaan (+-auton antama maksimiodotusaika) saadakseen lihat. Ehkä on hyvä ottaa ennakkomaksu ja korjata se sitten todellisen kilomäärän mukaiseksi jälkeenpäin.
(tuttu myy lammasta tällä tyylillä).
Tässä hommassa tarjonta lisää kysyntää
Ainoo kunnon neuvo kilpailijalta on, ettei kannata myydä liian halvalla, ne menee kuitenkin kaupaksi.
Ite haen vakuumiin ja valmiisiin 20 kilon satseihin laitetut lihat ja toimitan asiakkaille kuomukärryllä tai useimmin hakevat meiltä kotoa so*****na päivänä. Yleensä vaan keväin syksyin, eikä millään helteellä.
Niin noissa lootissa 60 prossaa jauhelihaa kilon vakuumeissa ja paisteja fileitä loput, hinta 13, jauheliha pelkiltään 10, eteläsuomessa pyytävät kaiketi yli 20