Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe 2Plus vai Mestarin Vahva 2?  (Luettu 11480 kertaa)

Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
Palioko on vuatuinen litratarve??
Happona vai? Jotain 35 kuutiota. Kesäaikaan happoa menee muutama kuutio appeen stabilisointiin, joten kyllä sitä käytetään.

Tuohon pH:n alenemiseen vielä. Mä en ole hapolla saanut pH:ta niin alas kuin noilla biologisilla.
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.

sjk

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1784
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
Palioko on vuatuinen litratarve??
Happona vai? Jotain 35 kuutiota. Kesäaikaan happoa menee muutama kuutio appeen stabilisointiin, joten kyllä sitä käytetään.

Tuohon pH:n alenemiseen vielä. Mä en ole hapolla saanut pH:ta niin alas kuin noilla biologisilla.
Ei mennyt hapolla,ennenkuin laittoi sitä reilusti.Sitä pitää ihmetellä noista boilogisista,nehän pelaa vähäsokerisilla rehuillakin,on aina tuo sokeri tuolla alarajalla,eikä ole säilymisen kanssa ollut ongelmia.Saattaa tosin olla ettei kestä muuta käymistä mitään kuin tuon normaalin happokäymisen.

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
Palioko on vuatuinen litratarve??
Happona vai? Jotain 35 kuutiota. Kesäaikaan happoa menee muutama kuutio appeen stabilisointiin, joten kyllä sitä käytetään.

Tuohon pH:n alenemiseen vielä. Mä en ole hapolla saanut pH:ta niin alas kuin noilla biologisilla.
Ei mennyt hapolla,ennenkuin laittoi sitä reilusti.Sitä pitää ihmetellä noista boilogisista,nehän pelaa vähäsokerisilla rehuillakin,on aina tuo sokeri tuolla alarajalla,eikä ole säilymisen kanssa ollut ongelmia.Saattaa tosin olla ettei kestä muuta käymistä mitään kuin tuon normaalin happokäymisen.

Tarkoitatko vähäsokerista raaka-ainetta? Valmissa rehussa sokerit ovat tietysti alhaalla kun maitohappokäyminen on ne kuluttanut.

cosmic_cowboy

  • Vieras
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
Farmit.net:in etusivulla on "Viikon polttava" happoastioista.  :-[

realisti

  • Vieras
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
koomista lukea noita juttuja ettei tohtis muka biologisella tehdä, meillä ainakin tilattiin sil-all jo ensi kesäksi hyllyyn. Jos joskus on tarve vaihtaa ainetta niin ei se ainakaan happoon vaihdu.

mah

  • Vieras
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
Silall 4x4 konemessutarjous oli alle puolet 2+ irtohinnasta. :o Ja sai kaksi fleecepusakkaa kaupan päälle. :'(

Arik

  • Harjaantunut
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 164
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
12v tehtiin bakteereilla, nyt tilasin aiv2 4000l ihan kokeilu mielessä et onko se parempaa. Ennen tehtiin omillakoneilla ja läträttin pikkutörpöillä, nykyään kun urakoitsia tekee ajosilppurilla ja löntti koko on 1000l ni ei tarvii käsin käsitellä, eikä koneet jää ruostumaan. Oli kyllä kakkonen kallista, mut jospa se silti kannattaa...

Turkka

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 526
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
mestarin vahvaa tuotiin pari vkoa sitte odottaan ens kesää,alkaa olla melkoinen kuluerä tuo happo...   hintaerohan olis sonnikasvattajan puolen vuoden palkka :D pitääs kai vain tohtia kokeella. kertokaa kolme tärkeintää asiaa,että onnistuu biologisilla!!!! ::)

jcb

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 215
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
1. Niitto iltapäivällä tai illalla
2. Esikuivaus
3. Huolellinen tiivistys.
 Säilönaine kustannus veroinenn ja rahteineen 1,1€/rehutonni

Maalaispoika

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2644
  • Nothing runs like a deere
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
1. Niitto iltapäivällä tai illalla
2. Esikuivaus
3. Huolellinen tiivistys.
 Säilönaine kustannus veroinenn ja rahteineen 1,1€/rehutonni

1 ja 3 kyllä onnistuu joka vuosi, mutta tuon kakkoskohdan kanssa on joskus vähän niin ja näin. Viime kesänäkin  vajaat puolet rehuista tuli esikuivattuna, loput esipestyinä. Sellainen muutos tuli säilöntäaineisiin, että 2plus vaihtui mestarin vahvaan.
Sääliä saa pyytämättäki, kateus pitää ansaata.

lavali

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1777
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
1. Niitto iltapäivällä tai illalla
2. Esikuivaus
3. Huolellinen tiivistys.
 Säilönaine kustannus veroinenn ja rahteineen 1,1€/rehutonni

1 ja 3 kyllä onnistuu joka vuosi, mutta tuon kakkoskohdan kanssa on joskus vähän niin ja näin. Viime kesänäkin  vajaat puolet rehuista tuli esikuivattuna, loput esipestyinä. Sellainen muutos tuli säilöntäaineisiin, että 2plus vaihtui mestarin vahvaan.

K-kaupasko oli etuusinta?

jcb

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 215
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
K-kaupassa, ja otettiin Mestarin vahvaa yhtä satoa varten jos kelit reistaa. Happoa ei ole tarvinnut ostaa läheskään joka vuosi.

Biologisten rehujen laatuarvosana 8,9 ja happorehujen 8,5. Näytteitä lähes 50:tä.

Maalaispoika

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2644
  • Nothing runs like a deere
Vs: 2Plus vai Mestarin Vahva 2?
1. Niitto iltapäivällä tai illalla
2. Esikuivaus
3. Huolellinen tiivistys.
 Säilönaine kustannus veroinenn ja rahteineen 1,1€/rehutonni

1 ja 3 kyllä onnistuu joka vuosi, mutta tuon kakkoskohdan kanssa on joskus vähän niin ja näin. Viime kesänäkin  vajaat puolet rehuista tuli esikuivattuna, loput esipestyinä. Sellainen muutos tuli säilöntäaineisiin, että 2plus vaihtui mestarin vahvaan.

K-kaupasko oli etuusinta?

Jep.
Sääliä saa pyytämättäki, kateus pitää ansaata.