Suomi nousee vain siten, että teemme laadukkaita tuotteita. Nykyisin ei niin voi kyllä sanoa. Eräs dipl ins sanoi mulle, jos haluat hyvän paistinpannun niin osta IKEAsta. Uskalsin tehdä kuten neuvoi. Pannu maksaa kympin ja toimii hyvin. Paremmin kuin nämä kovanaamat. Ikean pannuja saa kolme samaan hintaan.
Toinen on fileeraus veitset. Ei saa kotimaista teräväksi. Italialainen Sanelli on ollut nyt monta vuotta. Hyvin leikkaa sanomalehden halki vielä. 🎅
Vai sanomalehtien silppuamiseen sitä veistä teidän huushollissa tarvitaan.
Meillä yleensä fileoidaan kalaa.Paistinpannuna on edelleen UPOn valurautapannu,paranee vain vuosien myötä käytössä,38 vuotta tuon saman naisen kanssa sillä on paistettu lätyt ja läskisoosit,,,,,,,,,,,,,,,Tiedätkö muuten että ne pinnoitetut pannut ovat terveellisiä,joka päivä saat siitä pinnoitteesta tarvitsemasi lisäaineet ilman mitään ravintolisiä.Sitten kun olet syönyt siitä pannusta pinnoitteen on aika hankkia jälleen uusi syömäkelpoinen pannu ja kiinanpoika kiittää.