Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 20

Viestit - molymatti

kyllä maitoroturisteytykset toimivat ihan hyvin. Monta on meilläkin ollut ja taitaa vieläkin pari olla, molemmat yli kymmenen vuotiaita.
onko ne tulleet uusina lohkoina hallintaasi?
Käsisuntilla mennään täälläkin, vielä. Lämmönjakona onkin sitten ilma, eli ns. ilmalämmitys. Reagoi niin nopeasti kiertoveden lämpötilaan, että ulkoilman lämpötilan huomioiminen tuskin tarpeen. Mutta sisätilan lämpöihin senkin edestä, kun pirtin leivinuunia kuitenkin lämmitetään usein.

Kyselin asiaa putkarilta ja paikallisesti lvi-liikkeestä ja molemmat puhuivat vain tuosta oumannista. Mutta ei toimisi meillä ilman huonelämpökompensaatiota, joka riittäisi yksinäänkin. Muistan pikkukossina vanhempien talossa oli eteisen seinällä joku termostaatin näköinen (ei patteritermostaatteja), ilmeisesti siitä meni sähköshunttiin joku karva. Nyt kun puhun tuollaisia, niin nuoret lvi-myyjät vain ihmettelevät. Mutta kun tahtoisin tuollaisen! Mistähän kannattaisi kysyä tai kuka voisi näyttää jostain kataloogista kohdan, jolla voisi sitten valistaa myyjää...

Petri


http://www.vexve.com/fi/tuotteet/vexve/lammonsaatotuotteet/lammonsaatimet/vexve_am20-w/
uusimmassa lammas&vuohi-lehdessä oli juttua uudesta nitraattiasetuksesta. Jatkossa mm. pellon pintaan levitetty lanta on aina mullattava vrk:n sisällä niin koskeekohan tuo myös jos nurmille levitetään pintaan lantaa...
onko agronikillä yksikköpaalaimiakin? minä olen käsittänyt että olisi vain yhdistelmiä ja alunpitäenkin yhdistelmässäkin paalaimena olisi orkel...
kokeileppas vaihtaa siemenensyöttöakselin rattaat päikseen jos sillä sais lisää vauhtia akseliin ja lisää siementä vakoon. Muistaakseni tein saman tempun pienempää jukoon samasta syystä...
Nykyinen tilannehan on se että kuluttajalla on miltei mahdotonta erottaa private label tuotteista kotimaista. Esim Rainbow-meetvurstia helposti luullaan kotimaiseksi kun valmistusmaa on Suomi ja valmistaja Lapin Liha. Kotimaista lihaa tuo makkara on tuskin nähnytkään. Nyt ne jotka näitä tuotteita ostavat voivat kuitenkin halutessaan valita Suomalaista. Eikä siihen hinnan polkemiseen kaupan tuotemerkkejä, kyllä ne jalostajat itsekkin osaa. Vai onko tuo Valion arkisarja sitten jotain muuta kuin hintojen polkemista?

Onkohan kaupoissa myytävänä varmasti kotimaista meetvurstia muilla kuin snelmannilla?
liekköhän mm. pulttipistoolia ollut 1600-luvulla...Olis mieluummin kirveen hamaralla tainnuttanu lampaan jonka teurastivat...
omituista,mutta onko perää vai omaa vainoharhaisuutta

Jos vanhaisäntä sanoo soittaneens sihteerille ja vanha patu mulle kertoo mitä tukia oon saanu ja paljonko niin ei kai tässä ainakaan vainoharhainen voi olla.
Vanha patu ei minulta niitä rahasummia ole kuullu, kun en kerro sille normaalistikkaan mitään.
y

eikös tuet ole "julkista" tietoa jotka saa tietoonsa kysymällä maaseututoimistosta...
k-maataloudesta 1.06 kesälaatu
tilaneuvontatuki oli jo maksettu!  :D
Kasvintuotanto / Vs: Agrin hätähuuto
: 21.08.13 - klo:04:45
Tänään tuli koeajettu tuo israelilainen linjementti. Saman väristä ku toi turun litku.

Iso miinus korkista ja purkin muotoilusta. Korkkia meinannu saada millään auki, kiinni ku liimattu. Piti ottaa meisseli ja vasara ja sillä kajauttaa korkin sivusiipeen et aukes.

Kaataminen oli ihan tuskaa. Oli sen mallin Jerry Kanisteri et puoleen väliin kanisterista tulla plotkautteli isoja ryöppyjä siinä määrin että roiskeita oli tupakissakin. Ei auttanut vaikka miten olis kaatanu.

  Kyllä armeijan syöksyvenekoulutuksessa opittiin jerrykannunkin kaato niin ettei pulputa..


kerrotko sen tekniikan meillekin jotka eivät ole ko. koulutusta saaneet?
jos hinta realistinen niin mikä ettei...  ::)
Taarupin teräpalkki asetetaan lankkujen päälle vaateriin joka suuntaan ja öljymäärä katsotaan mitalla, en nyt ulkoa muista sitä millimäärää mikä sinne tuli.
Aattelin tehdä helpomman kautta eli vanhat pois ja uudet sisään... ja kait näe kerran vuoteen voi vaihtaa sen kummemmin miettimättä, vaikkei tuolla vuosittain niitetäkään kun joku 60 ha. Säästyy siltä vatupassin etsinnältä. Sellainen tarra on kyllä koneen kyljessä määrän tarkistusta varten, not a problem.

Taarupissakin ohjeena lienee tarkistaa teräpalkin öljymäärä joka kerta niittämään lähtiessä, koska se öljy voi sieltä kesän mittaan myös hävitä vaikka olisit vaihtanut öljyn keväällä...  ::)
koneharmihan tuo mainostaa huollettuja paalaimia toimintatakuulla...
Sivuja: [1] 2 3 ... 20