Pohjois-Amerikassa tämä on kai iso juttu.
http://revivemicrobials.com/index.html
Onko taas vaan yksi pötsimikrobiseos, joka lupaa kuun taivaalta, vai onko tässä jotain erilaista.
Kai tässä on jotein erilaista. Hiivat muokkaavat lehmän omaa pötsimikrobistoa, mutta tämä vissiin tuo sinne ihan uutta..
Sitä ei sitten tiedä, että onko tuo seos räätälöity jenkkien ruokinnan mukaan. Siis vaikkapa soija+maissi-ruokinnoille. Tai muutenkin "suojatulle tärkkelykselle" tai auttamaan tiettyjen aminohappojen muodostumista. Jos se on näin, niin ei se sitten voine toimia
Ihan mielenkiintoista. Itse olen VAKUUTTUNUT siitä, että korkeatuottoisten karjojen salaisuus on se, että nautojen hyvä hoito vasikasta lähtien on luonut pötseihin optimaalisen mikrobikannan. Huonoissa karjoissa pötsieliöt on vaan tapettu ja pötseissä elää jotain täysin turhia ötököitä. Ehkä joku tällainen tuote voisi normalisoida mikrobiston ja luoda edellytykset hyvään tuotokseen