Nyt olisi suomalaisen lihantuotannon parissa työskentelevillä tuhannen taalan paikka käyttää muiden mokailu omaksi parhaaksemme, mutta mitä vielä, jalostusportaan vellihousut toteavat vain alistuneesti, että nyt on pakko laskea tuottajahintaa, koska muka
tuontipaine on niin kova, mikä helvetin tuontipaine?
Ai niin, tanskalaisten on pakko saada se salmonellaliha jonnekkin myytyä, ja suomalaisillehan halpa liha kelpaa, aivan taatusti tanskalaista lihaa on tuotu tänne, ja eihän sitä kukaan voi tietää, mikä lihaerä sisältää salmonellaa ja mikä ei, ei sitä ole mainittu lihapakkauksen päällä, joten aika arpapeliä syödä tuontilihaa.
Loppujen lopuksi, kukaan ei voi sitä sanoa, mikä tanskalainen liha on salmonellan saastuttamaa ja mikä ei, sitä ei tiedä ennen kuin kokeilee syömällä.