Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Tuottajan asialla  (Luettu 14731 kertaa)

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8652
  • You're a slave to money then you die
Vs: Tuottajan asialla
Ei tuo nyt niin ihmeellistä ole, itsekin olen vetänyt parinkin työnantajan palveluksessa kuukausipalkallla ympärityöreitä päiviä pari viikkoa putkeen.
Nothing is Something Worth Doing

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Tuottajan asialla
Tää ketjuhan alkaa kuulostaa icen läpituntinälkäpalkalla juttuja.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

Sivupersoona

  • Vieras
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Tuottajan asialla
Ammattilaiset ainakin näillämain jää tekemään rehua.Onkohan rahastukselta kenties unohtunut,että tiloilla ihan oikeasti tehdään töitäkin eikä kiireisenä aikana ole aikaa lähteä markkinatoria kahtomaan,muutahan ei ole juuri tarjolla,koneidenesittely on sitten syksyllä,tukimaksatusten aikoihin.

No koskas se nyt sitten on?

Itte muistan kun jotain Farmaria kasattiin joskus 2006 ? 

Siinä meni kivasti viikko ennen näyttelyä 16 tuntia/päivä, näyttelyviikolla sama jatkui ja 3-4 päivää oli purkua. Neljältä päivältä sai palkan mut ylitöistä ei. Kivasti meni kesäloma siinä 😅😅😅 Loppuloman tein sit rehua ja olin puimassa.
Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..kannatti uhrautua.
kovia syytöksiä, mikäs työnantaja on kyseessä? Ei maksa palkkoja, eikä ylityökorvauksia, teettää töitä loman aikana..... oliko mukana vielä lapsityövoimaa?

Toivottavasti talkoissa on tarjottu edes reilun kaupan leipää :)

Piti olla talkoissa jotta homma toimi, ei siinä mitään ihmeellistä ollut..

Mut se, että tehdään näyttelyt jonnekin pusikkoon, ei ole idea minun mieleeni. Se vaatii hirveästi työtä ja ihmisiä jotka käyttävät siihen omaa aikaansa. Mistä sellaisen porukan muka kasaa ??

On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

kylmis

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12230
  • Virolaista kiitos!
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Ilman muuta lähiruokaporukka saa olla mukana, mutta oikea paikka on siellä hattara/lakritsikojujen nurkilla. Onnistunut näyttelyruokailu on niin iso juttu kävijälle, että siinä täytyy olla ammattimainen porukka sitä tekemässä.

antti-x

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2858
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Ilman muuta lähiruokaporukka saa olla mukana, mutta oikea paikka on siellä hattara/lakritsikojujen nurkilla. Onnistunut näyttelyruokailu on niin iso juttu kävijälle, että siinä täytyy olla ammattimainen porukka sitä tekemässä.

Lisäksi pitää mainita, että mitään ns. "lähiruokaa" ei tosiaan "paikalliset tuottajat" ole juuri koskaan olleet missään messuilla myymässä. jos nyt lämpimästä lounaasta puhutaan. Suurkeittiöt ovat puskeneet mitä sattuu geneeristä mättöä, mitä nyt HK tarjosi 2014 Okrassa vaihtoehdon tuottajille, mutta sekään ei ollut ns. lähiruokaa...

Messukeskuksissakin tarjonta vaihtelee aikalailla. Seinäjoki Areenan lounas on yleensä ollut varsin hyvä verrattuna vaikka Tampereen messukeskuksen tarjontaan.

Mutta koskaan missään ei kerrota kenen nautaa tai broileria tai sikaa on tarjolla, tai kenen pottuja tai kenen salaattia. Myydään se ruoka sitten linjastosta tai isosta teltasta tai pienestä teltasta...

En jaksaisi myöskään esim. tilajäätelön tekiijänä kauheasti meuhkata, kun ei niitä tilajäätelöitä ole kukaan missään tuuttiin tai kippoon myymässä näyttelyiden ulkopuolellakaan.

sorkkis

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26672
  • Voimat lisääntyy . Vapise demari
Vs: Tuottajan asialla
Ammattilaiset ainakin näillämain jää tekemään rehua.Onkohan rahastukselta kenties unohtunut,että tiloilla ihan oikeasti tehdään töitäkin eikä kiireisenä aikana ole aikaa lähteä markkinatoria kahtomaan,muutahan ei ole juuri tarjolla,koneidenesittely on sitten syksyllä,tukimaksatusten aikoihin.

No koskas se nyt sitten on?

Itte muistan kun jotain Farmaria kasattiin joskus 2006 ? 

Siinä meni kivasti viikko ennen näyttelyä 16 tuntia/päivä, näyttelyviikolla sama jatkui ja 3-4 päivää oli purkua. Neljältä päivältä sai palkan mut ylitöistä ei. Kivasti meni kesäloma siinä 😅😅😅 Loppuloman tein sit rehua ja olin puimassa.
Sen lauluja laulat, jonka leipää syöt..kannatti uhrautua.
kovia syytöksiä, mikäs työnantaja on kyseessä? Ei maksa palkkoja, eikä ylityökorvauksia, teettää töitä loman aikana..... oliko mukana vielä lapsityövoimaa?

Toivottavasti talkoissa on tarjottu edes reilun kaupan leipää :)

Piti olla talkoissa jotta homma toimi, ei siinä mitään ihmeellistä ollut..

Mut se, että tehdään näyttelyt jonnekin pusikkoon, ei ole idea minun mieleeni. Se vaatii hirveästi työtä ja ihmisiä jotka käyttävät siihen omaa aikaansa. Mistä sellaisen porukan muka kasaa ??
Olet ottanut kaiken takaisin töissä joten mitään hätää Sinulla tuskin on .
Taistelukanava Agronet
Tiedustelu ykkönen
Totuus on Agronettiä ihmeellisempää

Oikeat vastaukset löytyy muualta , ei agronetistä .

Paalinpyörittäjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6908
Vs: Tuottajan asialla

Mut se, että tehdään näyttelyt jonnekin pusikkoon, ei ole idea minun mieleeni. Se vaatii hirveästi työtä ja ihmisiä jotka käyttävät siihen omaa aikaansa. Mistä sellaisen porukan muka kasaa ??
[/quote]

Okrassa toimii, kun näyttely kerää rahaa hyvään tarkoitukseen, on kovin ymmärrettävää ettei prorahastukselle kukaan viitti talkoita tehdä.

Paalinpyörittäjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6908
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Ilman muuta lähiruokaporukka saa olla mukana, mutta oikea paikka on siellä hattara/lakritsikojujen nurkilla. Onnistunut näyttelyruokailu on niin iso juttu kävijälle, että siinä täytyy olla ammattimainen porukka sitä tekemässä.
Ei kait tässä ollutkaan siitä kyse, että joku lähiruokakoju muonittaisi koko näyttelyn, vaan prorahastuksen ja fazerin voiton maksimoinnista kieltämällä kaikki muu kilpaileva toiminta.

Itte yleensä kierrän nämä näyttelyravintolat kaukaa, ainoa on tuo koneagria jossa aina tietyllä porukalla käydään syömässä näytteilleasettajien raflassa tarjottu lounas.

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Tuottajan asialla

Mut se, että tehdään näyttelyt jonnekin pusikkoon, ei ole idea minun mieleeni. Se vaatii hirveästi työtä ja ihmisiä jotka käyttävät siihen omaa aikaansa. Mistä sellaisen porukan muka kasaa ??

Okrassa toimii, kun näyttely kerää rahaa hyvään tarkoitukseen, on kovin ymmärrettävää ettei prorahastukselle kukaan viitti talkoita tehdä.
[/quote]

Pitää paikkansa . Okrassa on myös vakioporukka tekemässä + tuottoja ohjataan kiinteään rakentamiseen. KUN on se oma kenttä ja paikka ei vaihdu..
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Ilman muuta lähiruokaporukka saa olla mukana, mutta oikea paikka on siellä hattara/lakritsikojujen nurkilla. Onnistunut näyttelyruokailu on niin iso juttu kävijälle, että siinä täytyy olla ammattimainen porukka sitä tekemässä.
Ei kait tässä ollutkaan siitä kyse, että joku lähiruokakoju muonittaisi koko näyttelyn, vaan prorahastuksen ja fazerin voiton maksimoinnista kieltämällä kaikki muu kilpaileva toiminta.

Itte yleensä kierrän nämä näyttelyravintolat kaukaa, ainoa on tuo koneagria jossa aina tietyllä porukalla käydään syömässä näytteilleasettajien raflassa tarjottu lounas.

Siihenhän tämä keskustelu on tarkoituksella vedetty. Pelkääkö joku Fazer niin kovasti jos siellä on joku supersammakon makkaraperunakioski myymässä paikallisen leipomon burhgeria pienteurastamon pihvillä?
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

Paalinpyörittäjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6908
Vs: Tuottajan asialla
Lähiruoka-sanasta tulee mieleen mehiläistenhoitoa harrastava eläkeläinen, joka sitten yleisötilaisuuksissa yrittää myydä niitä vuosittaisia tuotoksiaan, eli 50 purkkia hunajaa, purkin kylkeen on tehty kömpelö etiketti, ehkä lapsenlapsen piirtämä...eikä ketään kiinnosta ostaa niitä köppäsiä purkkeja. Tai joku vanhaemäntä, joka yrittää myydä jotain puuhapuutarhapalstalla kasvatetuista kurpitsoista tehtyä hilloa.

No, ymmärrän närkästyksen, mutta kun pitää huolehtia, että 100 000 näyttelyvieraan muonitus sujuu nopeasti ja joustavasti ilman  häiriöitä ruuan tarjoilussa, niin on ymmärrettävää, että se annetaan luotettavalle, isolle toimijalle, eikä joukolle kaikenkarvaisia lähiruokapuuhastelijoita, joiden toimintavarmuus ei ole korkealla tasolla, toisin kuin asian laita on Fazerilla.
En voisi enempää olla samaa mieltä. Ilman muuta lähiruokaporukka saa olla mukana, mutta oikea paikka on siellä hattara/lakritsikojujen nurkilla. Onnistunut näyttelyruokailu on niin iso juttu kävijälle, että siinä täytyy olla ammattimainen porukka sitä tekemässä.
Ei kait tässä ollutkaan siitä kyse, että joku lähiruokakoju muonittaisi koko näyttelyn, vaan prorahastuksen ja fazerin voiton maksimoinnista kieltämällä kaikki muu kilpaileva toiminta.

Itte yleensä kierrän nämä näyttelyravintolat kaukaa, ainoa on tuo koneagria jossa aina tietyllä porukalla käydään syömässä näytteilleasettajien raflassa tarjottu lounas.

Siihenhän tämä keskustelu on tarkoituksella vedetty. Pelkääkö joku Fazer niin kovasti jos siellä on joku supersammakon makkaraperunakioski myymässä paikallisen leipomon burhgeria pienteurastamon pihvillä?
Pelko on ihan aiheellinen, jos siellä näyttely"ravintolassa" esanssipullat feikkimuusilla maksaa 15 euroa ja tuo oikea ruokatuote puolet siitä, niin jonot voi lyhentyä..

supersammakko

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8652
  • You're a slave to money then you die
Vs: Tuottajan asialla

Mut se, että tehdään näyttelyt jonnekin pusikkoon, ei ole idea minun mieleeni. Se vaatii hirveästi työtä ja ihmisiä jotka käyttävät siihen omaa aikaansa. Mistä sellaisen porukan muka kasaa ??

Okrassa toimii, kun näyttely kerää rahaa hyvään tarkoitukseen, on kovin ymmärrettävää ettei prorahastukselle kukaan viitti talkoita tehdä.

Pitää paikkansa . Okrassa on myös vakioporukka tekemässä + tuottoja ohjataan kiinteään rakentamiseen. KUN on se oma kenttä ja paikka ei vaihdu..
Okra on hyvä näyttely, mutta siitä kyllä myös huokuu vahva talkootyön meininki. Toisekseen vaikkaOripään lentokenttä on ihanteellinen näyttelyalue, niin se on täysin väärässä paikassa. Oripää on keskellä ei-mitään, majoitappas sinne sitten näytteilleasettajat, sidosryhmät ja muut. Nolottaa.
Nothing is Something Worth Doing

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: Tuottajan asialla
Harmi kyl ettei näyttelyissä jokainen saa mummonsa valmistamaa pottumuusia eikä kalakukkoa  :-\ Puolet syövät kilpailijan lihaa ja osa juo väärää maitoa. Ehkä ruokailun tarkoitus onkin opettaa maalaisille miten persaukisin 25% suomalaisista syö juhlapäivinä ?

PP:kin valittaa ruoasta, vaikka käy kuitenkin syömässä sitten muiden piikkiin  ;D

On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

mah

  • Vieras
Vs: Tuottajan asialla
Näyttelyissä ei kuitenkaan syödä muuta, kuin mainoskarkkeja. Saattavat olla nekin fazerin tekemiä. :-X