Tuahan pitää juoda koko pullo pois ettei vaan hyvä aine pääse happanemaan. Ja mieluummin vielä aamuyöstä kun kaikki kossut ja kaljat on juotu.
Eikai hyvää ainetta viitti pilata kalianlitkulla tai tenu-ukkojen viinoilla kyllä se pitää eri kerralla juoda ja kohtuudella.
Vois tuon kyllä korkata on se jo puolvuotta kaapissa ollutkin, hyvä sikari kaveriksi tai kumminpäin se menee sikarille kyytipojaksiko?
Ei kun tuo on juurikin jemmapullojen kohtalo. Vuosia varastossa ollut arvoputeli korkataan aamuyön viimeisinä hetkinä kun ravintolat on imetty kuiviin ja kaikki kaljaviinaviinikiljusiiderisahtispriikatkero-varannot on kipattu kitusiin. Aivan viimeksi, kaikkien aivotoimintojen päätyttyä jo neljännesvuorokausi aiemmin, katseet kiinnittyvät jemmapulloon. Kukaan ei todellakaan tarvitse lisää alkoholia, suurin osa remmistä vihaa ko. juomalajia ja viemäriin menee, huomattava osa aarteesta tulee oksennetuksi ja lattialle läikytetyksi. Ja ERITYISESTI kukaan ei muista ko. pulloa korkatun saati miltä se maistui. Näihin tilanteisiin pitää olla jotain €/% -indeksiltään edukasta ällöä tököttiä helposti saatavilla ja rippikouluikäiset Jamesonit kassakaapissa.