Eiköhän VHH -dieetit ja rahkabuumi ole nopeimmin vaikuttanut aineenvaihduntaan.
HS kirjoituksessa näkyy kommenttiosiossa olevan kädet korvilleen laittavia mämmättäjiä,
ja jankkaavat, että eivät usko, että lihan syönti olisi lisääntynyt.
Liha-alan oma tilasto kuitenkin kertoo, että lihankulutus on lisääntynyt:
Kuva: lihan kulutus/v/as. 1969 tilastoihin otettiin mukaan sisäelimet, noin 7 kg/ vuodessa, siitä hyppäysMaitoalan omista tilastoista nähdään, että vaikka maidon kulutus on romahtanut, korkeaproteiinisten maitotuotteiden kulutus on kasvanut vastaavasti:
Kuva: Maito ja Terveys ry, juuston ja maustamattoman rahkan kulutusHelsingin alueella on eniten kuntosaliharrastajia, ja siellä syödään myös proteiinijauheita, raejuustoa, kananmunia tiukaupalla. kanannmunien kulutus on ollut myös nousussa, 1980-luvun ylituotantovuosien pakkosyötön jälkeen ollaan taas nousevassa trendissä, samalla tasolla, noin 12 kilossa. 1950-luvulla kananmunia kului viisi kiloa vuodessa.
Jesse Pynnönen syö 100 pientä kananmunaa-SS-