Kyse ei ole siitä että lihaan lisättäisiin liian reippaasti suolavettä
Muistan kemiantunneilta, että sitä suolavettä voidaan "lisätä" vain tietty määrä, ei enempää... jos on esim. 10kg:n kinkku niin ei sen painoa suolavedellä voida rajattomasti - edes prosentteina laskettuna - kasvattaa/lisätä.
....ja lähdeviitettä kaipaillaan tuohon edelliseen
Noilla peruskoulun tunneilla nukkuneille tuskin kannattaa edes tuollaista perusasiaa selitellä.
Olisko nyt joku kyllästyminen tai jokin sensuuntainen sopiva termi tässä asiassa.....
....ja lähdeviitettä kaipaillaan tuohon edelliseen
Minä nyt pitäisin aika nöyryyttävänä jos joutuisin jollekin selittelemään jotain peruskoulun oppikirjoista.
Oletko sä nyt sitä mieltä että sä voit saada suolavesipitoisuudeksi kinkulla sadaksi prosentiksi...........
Ehkä se raja ja kylläisyyspiste tulee jossain vastaan....