Olisikohan tässä nyt saumat nostaa erikoistuotteiden menekkiä suhteessa bulkkiin? Ehkä joku asiakas ostaa pakotteiden jälkeenkin laktoosittomia, jos nyt tottuu niitä käyttämään?
Pian ei ole enää mitä viedä. Nyt kun on hinta/laatusuhde saatu kohdalleen niin kauppa käy. Ainut keino suomalaisen elintarvikkeen menekin edistämiseen on HINTA
http://yle.fi/uutiset/oululaiset_rynnivat_halvan_juuston_peraan__video/7414045
http://yle.fi/uutiset/tuhansia_kiloja_venaja-juustoa_myytiin_tunneissa_loppuun_kuopiossa/7414640?ref=leiki-uu
http://yle.fi/uutiset/venajan_juustot_myytiin_loppuun_satakunnassa/7414814?ref=leiki-uu
http://yle.fi/uutiset/venajan_markkinoille_tehtya_juustoa_myytiin_lahes_puoleen_hintaan_tampereella/7413847?ref=leiki-uu
Ainut ongelma on sitten se että maidon hinta on liian korkea suomessa
Meinaan että oltermannikiloon tarvitaan ravintoarvoista laskettuna jotain vajaa 8 litraa maitoa. Tuosta 3,69 eurosta jää alvin jälkeen rapiat 40 senttiä litralle. Ja siitä sitten vaikka 5 senttiä kaupalle, ja 5 senttiä valmistuksen kuluja, niin maidolle jää 30 senttiä...