Agronet

Keskusteluaiheet => Lampaat ja vuohet => Aiheen aloitti: SKN - 18.03.11 - klo:19:47

Otsikko: Lihasta puutetta
Kirjoitti: SKN - 18.03.11 - klo:19:47
Puhasta liitettä....

Lööpit ja skuupit toitottaa lihan puutetta. Lande ja Rimuli vois hypätä pois alalihalta ja keskittyä liha-alalle, jotta saatais kaupasta kunnon villapaidalle haisevaa lihaa. Vai oliko se toistepäin? Villapaita haisi lampaan peelle...........
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 27.03.11 - klo:21:30
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: SKN - 27.03.11 - klo:22:11
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 27.03.11 - klo:22:22
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?

Lalli osaa murhaamisen. Hinta ei ole piikissä mutta tasainen, laatuluokitus vaikuttaa olevan kohdallaan samoin painot.
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: SKN - 27.03.11 - klo:22:23
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?

Lalli osaa murhaamisen. Hinta ei ole piikissä mutta tasainen, laatuluokitus vaikuttaa olevan kohdallaan samoin painot.
Oliskos oma silppuumo mitään?
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 30.03.11 - klo:14:06
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?

Lalli osaa murhaamisen. Hinta ei ole piikissä mutta tasainen, laatuluokitus vaikuttaa olevan kohdallaan samoin painot.
Oliskos oma silppuumo mitään?
Bjurokraatit pistää homman aika kalliiksi, mutta yrittänyttä ei laiteta.  Mielestäni ja kollegankin laskutavan mukaan hyvän lisätilin tekee (jos on halua ja aikaa toimimiseen) kun ottaa teurastamosta puolikkaan ruhon laatikoissa valmiiksi paloiteltuja ja pakattuja ruhoja.  Eikä ala mihinkään erikois- paloittelupalveluihin, vaan peruspaloittelu. Teurastamo kyllä tietää. Jos on pakastintilaa, voi muutaman paketin verran ottaa ns puskurivarastoa, mutta pääasiassa satsi kannattaa jakaa parin päivän sisällä asiakkaille joissakin määrätyissä paikoissa.  Ja rahat käteen menetelmällä.
Asiakkaat kyllä tottuvat vähitellen, että kotimainen on ostettava syksyllä omaan pakastimeen.
Teurastilitys on n 4,3 oiroo/kg alvillisena, puolikkaasta voi pyytää 12-15 € alvillisena, oliskohan teurastus ja pakkaus jotakin n 30 €/ruho.  Ruhopainon saa helposti 21-25 kiloiseksi.
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: Lumo - 31.03.11 - klo:20:19
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?

Lalli osaa murhaamisen. Hinta ei ole piikissä mutta tasainen, laatuluokitus vaikuttaa olevan kohdallaan samoin painot.
Oliskos oma silppuumo mitään?
Bjurokraatit pistää homman aika kalliiksi, mutta yrittänyttä ei laiteta.  Mielestäni ja kollegankin laskutavan mukaan hyvän lisätilin tekee (jos on halua ja aikaa toimimiseen) kun ottaa teurastamosta puolikkaan ruhon laatikoissa valmiiksi paloiteltuja ja pakattuja ruhoja.  Eikä ala mihinkään erikois- paloittelupalveluihin, vaan peruspaloittelu. Teurastamo kyllä tietää. Jos on pakastintilaa, voi muutaman paketin verran ottaa ns puskurivarastoa, mutta pääasiassa satsi kannattaa jakaa parin päivän sisällä asiakkaille joissakin määrätyissä paikoissa.  Ja rahat käteen menetelmällä.
Asiakkaat kyllä tottuvat vähitellen, että kotimainen on ostettava syksyllä omaan pakastimeen.
Teurastilitys on n 4,3 oiroo/kg alvillisena, puolikkaasta voi pyytää 12-15 € alvillisena, oliskohan teurastus ja pakkaus jotakin n 30 €/ruho.  Ruhopainon saa helposti 21-25 kiloiseksi.
Sun lihatilihän mennee teurastus kuluihin melkein  :o
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 31.03.11 - klo:22:26
Menekki hyvä. Kulu-tuotos-suhde ihan OK. Agribusines kärsii.
Misäs sää teurastelet?

Lalli osaa murhaamisen. Hinta ei ole piikissä mutta tasainen, laatuluokitus vaikuttaa olevan kohdallaan samoin painot.
Oliskos oma silppuumo mitään?
Bjurokraatit pistää homman aika kalliiksi, mutta yrittänyttä ei laiteta.  Mielestäni ja kollegankin laskutavan mukaan hyvän lisätilin tekee (jos on halua ja aikaa toimimiseen) kun ottaa teurastamosta puolikkaan ruhon laatikoissa valmiiksi paloiteltuja ja pakattuja ruhoja.  Eikä ala mihinkään erikois- paloittelupalveluihin, vaan peruspaloittelu. Teurastamo kyllä tietää. Jos on pakastintilaa, voi muutaman paketin verran ottaa ns puskurivarastoa, mutta pääasiassa satsi kannattaa jakaa parin päivän sisällä asiakkaille joissakin määrätyissä paikoissa.  Ja rahat käteen menetelmällä.
Asiakkaat kyllä tottuvat vähitellen, että kotimainen on ostettava syksyllä omaan pakastimeen.
Teurastilitys on n 4,3 oiroo/kg alvillisena, puolikkaasta voi pyytää 12-15 €/kg alvillisena, oliskohan teurastus ja pakkaus jotakin n 30 €/ruho.  Ruhopainon saa helposti 21-25 kiloiseksi.
Sun lihatilihän mennee teurastus kuluihin melkein  :o
Sun laskuopillasi!  ;D
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 14.04.11 - klo:19:56
http://www.taloussanomat.fi/kauppa/2011/04/14/mika-ihme-lampaassa-maksaa/20115287/12
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: pötsjölööm - 18.04.11 - klo:14:23
Pakastealtaassa kotimainen lampaan sorkka n.50e kipale.  :'( Kilohintaa en moiselle läpyskälle viitsinyt edes laskea. Vieressä oli lampaan lihamyttyröitä seelannista, nekin kyllä jätin kauppaan.  ;D
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: JoHaRa - 18.04.11 - klo:14:28
Lammaslauma kannattaa teurastaa susilaumalla. Saa petokorvauksia eikä tarvitse markkinoida mitenkään  ???
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: pötsjölööm - 18.04.11 - klo:14:42
Lammaslauma kannattaa teurastaa susilaumalla. Saa petokorvauksia eikä tarvitse markkinoida mitenkään  ???

Kyllä jos itse saisin 50 tuommosesta "majavanhännästä", niin menisin ihan mielelläni torille värjöttelemään. ;D Sitä minä en tiedä mitä teurastamot maksaa tuottajalle, mutta tuskin noin kohillaan on kilohinta.
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: JoHaRa - 18.04.11 - klo:15:38
Lammaslauma kannattaa teurastaa susilaumalla. Saa petokorvauksia eikä tarvitse markkinoida mitenkään  ???

Kyllä jos itse saisin 50 tuommosesta "majavanhännästä", niin menisin ihan mielelläni torille värjöttelemään. ;D Sitä minä en tiedä mitä teurastamot maksaa tuottajalle, mutta tuskin noin kohillaan on kilohinta.

Ruho on aika luinen ja teurastus maksaa paljon. Saisin luvut 10 minuutin kävelyllä, mut.... en kyllä viitsi  ;D
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: landehande - 18.04.11 - klo:20:34
Lammaslauma kannattaa teurastaa susilaumalla. Saa petokorvauksia eikä tarvitse markkinoida mitenkään  ???

Kyllä jos itse saisin 50 tuommosesta "majavanhännästä", niin menisin ihan mielelläni torille värjöttelemään. ;D Sitä minä en tiedä mitä teurastamot maksaa tuottajalle, mutta tuskin noin kohillaan on kilohinta.

Ruho on aika luinen ja teurastus maksaa paljon. Saisin luvut 10 minuutin kävelyllä, mut.... en kyllä viitsi  ;D

Olen kyllä kanssasi ihan samaa mieltä. Ei sun kannata viitsiä!  ;D
Otsikko: Vs: Lihasta puutetta
Kirjoitti: Holman_Hurja - 23.04.11 - klo:11:43
Kyllä se on puute kauhea täälläkin karitsanlihasta!Hyvän päälle ymmärtävät asiakkaat ovat osanneet ostaa pääsiäisherkkunsa varastoon jo syksyllä, joten nyt on sitten myyty ne puskurivarastotkin ja lopuille sitä ei-oota. Yhden pullean texelviulun sain pelastettua omaan pääsiäispöytään. Ei ole luiseva eikä puiseva ja makua löytyy, nam  ;D