Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Karitsanlihaa  (Luettu 15674 kertaa)

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: Karitsanlihaa
Kylhän toi lampaan syönti on tollasta harvojen harrastelua kun sitä Suomalainen syö keskimäärin 600g vuodessa, tosin ne jotka sitä syövät popsivat ihan kohtuupaljon koska se joukko on tosi pieni. Sianlihan kulutus on ihan toista maata eikä mikään ihme onhan kyse huomattavasti maukkaammasta tuotteesta. Mutta Suomi on vapaa maa ja jos joku tykkää lampaasta niin siitä vaan mutta minä en sitä suuhuni laita.

Joo, sikaäijällä makupuoli jää uskonasiaksi, jolla hän tulee autuaaksi kun ei ole muuta maistanutkaan kuin vanhaa hanskasta.  ;D   Aito lihan oma maku tulee siitä mitä elukalle syötetään. Jospa possullekin syötettäisiin kunnon sapuskaa, niin makua löytyisi maustamattakin. Nythän siat ei enää maistu kalallekkaan kun kyseinen rehu kiellettiin niiltä.
Oletko todella sitä mieltä että sika pitäisi maistua kalalle, tästäkin asiasta olen kanssasi täysin erimieltä. Kyllä laadukkaan sianlihan tuottaminen vaatii laadukkaan rehun.

sorkkis

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Oletko kuullut, Sorkkis, Kosken Kebabista saa sikakebaa?  Siinä sulle ihan oma menu ohra-lumi-ohra-alueella!!!   ;D

Mää syön yrttiperunoilla nääs joten lampaanliha ei maistu niin pahalle  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Possut saa pullasuttuva , vettä , jauhoo ja tiivistettä .

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Karitsanlihaa
Kylhän toi lampaan syönti on tollasta harvojen harrastelua kun sitä Suomalainen syö keskimäärin 600g vuodessa, tosin ne jotka sitä syövät popsivat ihan kohtuupaljon koska se joukko on tosi pieni. Sianlihan kulutus on ihan toista maata eikä mikään ihme onhan kyse huomattavasti maukkaammasta tuotteesta. Mutta Suomi on vapaa maa ja jos joku tykkää lampaasta niin siitä vaan mutta minä en sitä suuhuni laita.

Joo, sikaäijällä makupuoli jää uskonasiaksi, jolla hän tulee autuaaksi kun ei ole muuta maistanutkaan kuin vanhaa hanskasta.  ;D   Aito lihan oma maku tulee siitä mitä elukalle syötetään. Jospa possullekin syötettäisiin kunnon sapuskaa, niin makua löytyisi maustamattakin. Nythän siat ei enää maistu kalallekkaan kun kyseinen rehu kiellettiin niiltä.
Oletko todella sitä mieltä että sika pitäisi maistua kalalle, tästäkin asiasta olen kanssasi täysin erimieltä. Kyllä laadukkaan sianlihan tuottaminen vaatii laadukkaan rehun.

Nykysika ei maistu millekkään, ei edes kalle enää!  ;D  ;D  ;D  Oletko koskaan maistanut kaurajauhoilla ja omenilla syötettyä possua? Nam!

sorkkis

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Kylhän toi lampaan syönti on tollasta harvojen harrastelua kun sitä Suomalainen syö keskimäärin 600g vuodessa, tosin ne jotka sitä syövät popsivat ihan kohtuupaljon koska se joukko on tosi pieni. Sianlihan kulutus on ihan toista maata eikä mikään ihme onhan kyse huomattavasti maukkaammasta tuotteesta. Mutta Suomi on vapaa maa ja jos joku tykkää lampaasta niin siitä vaan mutta minä en sitä suuhuni laita.

Joo, sikaäijällä makupuoli jää uskonasiaksi, jolla hän tulee autuaaksi kun ei ole muuta maistanutkaan kuin vanhaa hanskasta.  ;D   Aito lihan oma maku tulee siitä mitä elukalle syötetään. Jospa possullekin syötettäisiin kunnon sapuskaa, niin makua löytyisi maustamattakin. Nythän siat ei enää maistu kalallekkaan kun kyseinen rehu kiellettiin niiltä.
Oletko todella sitä mieltä että sika pitäisi maistua kalalle, tästäkin asiasta olen kanssasi täysin erimieltä. Kyllä laadukkaan sianlihan tuottaminen vaatii laadukkaan rehun.

Nykysika ei maistu millekkään, ei edes kalle enää!  ;D  ;D  ;D  Oletko koskaan maistanut kaurajauhoilla ja omenilla syötettyä possua? Nam!
Omenia possuille ? Oletetaan et yhdistelmä sikalassa oli 300 possua , jokaiselle kilo päivässä eli 300*365=109500 kg/vuodessa , huh .

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Vs: Karitsanlihaa
Omenia possuille ? Oletetaan et yhdistelmä sikalassa oli 300 possua , jokaiselle kilo päivässä eli 300*365=109500 kg/vuodessa , huh .

Ei kai possua vuotta kasvateta. Luulisin että omenaa annetaan vasta kasvatuksen loppuvaiheessa.

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: Karitsanlihaa
Omenia possuille ? Oletetaan et yhdistelmä sikalassa oli 300 possua , jokaiselle kilo päivässä eli 300*365=109500 kg/vuodessa , huh .

Ei kai possua vuotta kasvateta. Luulisin että omenaa annetaan vasta kasvatuksen loppuvaiheessa.
Kaurajauhoilla ja omenilla varmaan kasvaa vuoden.

sorkkis

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Omenia possuille ? Oletetaan et yhdistelmä sikalassa oli 300 possua , jokaiselle kilo päivässä eli 300*365=109500 kg/vuodessa , huh .

Ei kai possua vuotta kasvateta. Luulisin että omenaa annetaan vasta kasvatuksen loppuvaiheessa.
Joopa joo . Yhdistelmäsikala oli oletusarvo jossa yhteensä possuja 300 ja jokaiselle kilopäivässä omenoita .

mah

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Ei kai se possu tarvi kun sen yhden omenan, silloin kun se on pöydässä sinappihuntu selässä? Ponappettiit! ;D

Timppa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13531
Vs: Karitsanlihaa
Hiukka fläskinen palvattu sianliha. Nam!!!!!!!!
Kui mää ain olen paras?

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Karitsanlihaa
Siis kukaan ei ole syonyt omenapossua, kysymyksen mukaan!
Maku tulee siitä mitä elukalle syöttää. Nykyisillä teollisilla rehuilla saadaan kasvua vaan ei makua. Kuukausi kotoista kauraa possun loppukasvatuksessa saa ihmeitä aikaan maussa.  Lampaanliha ruohoruokittuna on luonnostaan erittäin maukas liha. Ei välttämättä kaipaa mausteita ollenkaan ja silti maistuu her*****selle.

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: Karitsanlihaa
Harrastustoiminta ja sianlihantuotanto on kaksi eri asiaa. Kyllähän sitä ruokkisi vaikka kaviaarilla jos siitä joku maksaisi mutta kun asia on vähän toinen. Mitähän se teollinen rehu muuten on, missä laboratiossa sitä oikein valmistetaan, kyllä minun sikani ainakin syövät ihan pellon tuotteita pääasiassa. Lampaastahan ei maukasta saa vaikka sen miten ruokkisi.

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Karitsanlihaa
Suomalainen nurmirehulla tuotettu lampaanliha on erittäin maukas ja her*****nen ruoka. Joka muuta sanoo ei ole sitä maistanut.

Jos kunnon maukasta ruokaa ei muuten saa, niin sitten pitää harrastaa. Sarjatuotannolla ei makua synny koska tahtotilaa siihen ei ole.

Viimeksi muokattu: 29.03.10 - klo:23:24 kirjoittanut landehande

Puppugeneraattori

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Harrastustoiminta ja sianlihantuotanto on kaksi eri asiaa. Kyllähän sitä ruokkisi vaikka kaviaarilla jos siitä joku maksaisi mutta kun asia on vähän toinen. Mitähän se teollinen rehu muuten on, missä laboratiossa sitä oikein valmistetaan, kyllä minun sikani ainakin syövät ihan pellon tuotteita pääasiassa. Lampaastahan ei maukasta saa vaikka sen miten ruokkisi.

Vilja+soija+vesi+vitamiinit on sitä teollista rehua, yksipuolinen ruokavalio, yksipuolinen maku.

Sika on sekaravinnon syöjä, villisikakin syö luonnossa kaikkea, mitä se irti saa, kasviksia, juureksia, jyrsijöitä, marjoja, sieniä, siemeniä.

Ennen sai sioille antaa julkisten ruokaloiden ruuan tähteitä, se oli hyvä käytäntö, ruuan tähteillä ruokitun sian liha on taatusti maukasta.

Bonden

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 583
Vs: Karitsanlihaa
Kyllä se Roundup:illa ja Ratiolla, MCPA:llä ja Express:illä kyllästetty hirvenlihaa on sitten hyvää...
Syys- ruispeltoja pitää olla  ; )

Puppugeneraattori

  • Vieras
Vs: Karitsanlihaa
Kyllä se Roundup:illa ja Ratiolla, MCPA:llä ja Express:illä kyllästetty hirvenlihaa on sitten hyvää...
Syys- ruispeltoja pitää olla  ; )

 :D :D ;D ;D