Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - suffeli

Tämäkös oli se oikea paikka purkaa turhautumiaan ja patoutumiaan  ;D?

Olen kuullut viimeaikoina harvinaisen pashoista työnantajista. Tässä sanani sinulle, teille:

Työnantaja, mieti mainettasi, mutta vielä enemmän firmaasi. Ota vastuu ja osallistu ITSE 100 prosenttisesti. Työnantaja on itse esimerkkinä työntekijöilleen, se henkilö, joka on vastuussa firmastaan ja siellä tapahtuvista asioista. Osaa ja hallitsee asiat, on POMO.
Ja muuten, työntekijät ovat peilinäsi, joten... ota se peili käteen ja katso sitä erittäin tarkasti. Mul...li pomo ansaitsee kaiken sen, mitä saa. Äkkiä sitä voi huomata olevansa yksin ja pulassa. Paha kello kuuluu nääääääs todella kauas.

Jo helepotti  ;D



Haluaisin Suomilomalla kesällä kerätä vähän mukaan erilaisia kotimaisia hilloja ja viinejä. Tila on rajallinen, joten kysymys todellakin on vain yksittäisistä tuotteista.

Osaisiko täällä joku suositella tiloja, joista voisi saada sitä Suomen parasta viiniä, tai erikoista tai muuten vain maukasta hilloa jne.
Maistoin joulun aikaan Pentikin lakka-vanilja hilloa ja olin aivan myyty. Purkki on jo keräyksessä, enkä edes huomannut katsoa, kuka tuotteen oli tehnyt (oliko edes suomalainen firma  ;)).

Tarkoitus olisi tuoda pala Suomea maistettavaksi vieraille, sekä tietysti muistuttamaan, miten ihana suomalainen kesä onkaan.

Eli kaupat, joista tuotteita voi ostaa, tai tiloja, joissa olette saaneet nauttia makunystyröitä räjäyttäviä tuotteita (netistä etsimällä en tahdo löytää oikein mitään). Pyörimme akselilla HKI- Mikkeli- Tampere- Turku ainakin, joten tilakäyntejäkin voisi suositella tuolle alueelle???

Voi myös suositella muita tuotteita, jotka säilyvät ja ovat ehdottoman kotimaisia ja kestävät lämpimässä.

Rohkeasti vaan suosittelemaan!
Joku otsikko piti keksiä. Tulin vanhoja muistelemaan ja jos ihan totta puhutaan, olen myös huolissani seurannut puolikkaalla silmällä (on molemmat tallella) maitotilojen tulevaisuutta.

Olen ihan pihalla siitä, mikä olisi oikeasti.. siis aikuisten oikeasti.. se oikea tapa turvata tuottajien tulevaisuus. Vai onko huoleen edes syytä? Ehkä olen kuullut vain huonoja asioita? Uskaltavatko hyvin toimeentulevat- tai edes kohtalaisesti toimeentulevat edes suutaan avata?

No, keskustelupalstoilta ei sitä totuutta ihan äkkiä luulisi löytyvän, mutta osaavia ihmisiä täältä oikeasti kyllä löytyy (tai ainakin ennen löytyi).

Onko kellään "sitä reseptiä", jolla tulevaisuus näyttäisi valoisammalta? Lehmien hävittäminen ei ole nyt se peräänhuutamani vaihtoehto.
Onko Suomen maitotiloilla tulevaisuutta? Laajentaa pitäisi (vai pitäisikö?), mutta miten? Robotti, karuselli, ulkoinen työvoima, oma panos, yhteistyö, investoinnit... mihin ja miten raja vedetään?

Joku voi sanoa, että "siis niin loppuunkaluttu" aihe, mutta kun katselee täällä aiheita, erittäin ajankohtainen, sanoisin minä.
Onko täällä kellään asiallisia mielipiteitä/näkemystä nykytilanteesta ja ehdotuksia tulevasta? Ilman sarvia.

Vaikken enää Suomessa asukaan, kyllä suomalainen viljelijä ja tuottaja on lähellä sydäntä. Siksi tämä kirjoitus.
Sivuja: [1]