Miten toi härkäpapu lypsättää rypsiin verrattuna? Entäs maittavuus? Onx siin niitä kasviestrogeeneja? Mikäs hinta on about? Onko tietoa sen aminohappokoostumuksesta, lehmällä kun pitäs olla enempi sitä toista (en ny muista nimeä) kun lysiiniä ja muita mitä niitä nyt on. Missä olomuodossa härkäpapu syötetään? Onko se kokonaista, rouhittua tai litistettyä tai jotakin muuta?
Kuis se rypsi nyt noin kovasti on kallistunut ja kalliistuuko enempikin vielä?
Näistä kun ei ole paljon käytännön tietoa. Teoriassa härkäpapu on ihan ok rehu, rv% 34 ja silleen. Energiakin ok. Aminohappokoostumus on huonompi kuin rypsin. Histidiini on sana jota etsit
. Härkäpapu pitäisi myllyttää ensin, kokonaisina ovat kuin kiviä!!!
Oikea käyttömäärä voisi olla vaikkapa 50% valkuaisrehun määrästä. Toinen 50% rypsiä.
Ei rypsi maksa toistaiseksi kuin 250€/tn, mutta hinta saattaa tuosta nousta. Härkäpapu voisi maksaa vaikka 220€/tn +alv. Tai 200