Vapaa sana / Vs: Kuka on ENTER?
: 18.03.13 - klo:08:23Vielä aamulla tuossa oli päivämäärä 18.3. 2013 kova kiirus tuli korjata....MaasTullin toimituksessa
Kyllä siinä nyt vieläkin on 05.04 9.46. Veeti näkee vaan sen mitä haluaa.
Vielä aamulla tuossa oli päivämäärä 18.3. 2013 kova kiirus tuli korjata....MaasTullin toimituksessa
http://www.mtk.fi/liitot/pirkanmaa/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/Tapahtumat2012/fi_FI/epareilua/#.UKE4NbeF9cQ.facebook
...eilisehtoona tuli joka uutistuutista ämteekoon lanseeraamana, että viljan hinta Suomessa on nyt huippulukemissa.
ämteekoo "unohti" mainita, että meillä viljan hinta on koko EU-jäsenyyden ajan ollut EU:n alhaisin.
Tämä kampanja kilahtaa vielä MTK:n nilkkaan. Jos toisessa vaakakupissa on 3 miljardia tukiasia, niin kuluttaja näkee helposti asian niin ,että tuotteen hinnalla ei ole merkitystä. Vaan sen voi tuottaa jopa ilmaiseksi.
Näin voi käydä: http://roopeluhtala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124278-alkaa-uskoko-maataloustuottajien-etujarjeston-propagandaa
Ota tuore tai pakastettu, täysin sulanut kinkku huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistamista.Ota olut.
Pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.Ota olut.
Laita kinkku ritilälle nahkapuoli ylöspäin.Ota olut. Paina paistomittari paksuimpaan kohtaan niin ettei se osu luuhun.Ota olut. Laita ritilän alle pelti, jossa on vettä, jotta kinkun rasva ei tartu peltiin tai laita kinkku paisotpussiin.Ota olut.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Ota olut. Paista kinkkua kkosta riippuen 0,5-1h.Ota olut. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen ja paista kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75-80 astetta.Ota olut. Paistoaika on noin 1,5-2h/kg. Ota olut.
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
Mä en kyllä miltään mummolta halua