Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Atrian Lihamestari  (Luettu 4718 kertaa)

Fuller

  • Vieras
Atrian Lihamestari
Se alkaa julkisesti Atria nyt dumppaamaan tuontilihasta tehtyä makkaraa ym.purtavaa joka on tuontilihasta tehty.
Kauppoihin on alkanut ilmestyä Atrian Lihaamestarin tuotteita jotka hullunhalpoja. Eipä ole joutsenlippua ko.makkaratangon kyljessä. Menneellä viikolla Juha Gröhn parkui lehtien palstoilla että A.n huono tulos on kalliin raaka-aineen syy.
Nyt varmaan alkaa tulos paraneen kun tuontilihalla maustavat makkaran >:( :P

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Atrian Lihamestari
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????

Heino Leino

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9258
  • Joka kalalle haesoo, se akkasa elättää...
Vs: Atrian Lihamestari
halavempataha se liha ku jauho
Elämä on parasta kometiijjaa

Juntimpi

  • Harjaantunut
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 152
Vs: Atrian Lihamestari
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????
Sen verran lihaa sekaan et saa myydä lihatiskillä
Miksi etelän miehet lähettää vaimonsa tunturiin pantaviksi?

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Atrian Lihamestari
Raskisko ne ihan lihaa laittaa makkaraan ????
Sen verran lihaa sekaan et saa myydä lihatiskillä

Makkara pitäisi kaupassa myydä perunan ja sämpylän välisellä tiskillä

kermikkä

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 70
Vs: Atrian Lihamestari
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.

emo-heikki

  • Vieras
Vs: Atrian Lihamestari
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.

Semmonen nyrkkisääntö ihan aluksi, että jos tuote myydään nimellä makkara, niin siinä on lihaa enempi, kuin jos se olisi lenkki tai nakki tai joku muu vastaava nimike, makkarassa on aina myös lihaa seassa, noissa muissa se ei ole pakollista.
Maustahan sitä ei huomaa, nykajan mausteet on niin hyviä, että ei sitä heti tunnista jos liha puuttuu ....

Fuller

  • Vieras
Vs: Atrian Lihamestari
Atria on mestari sotkemaan linnunlihaa makkaroihin,mausteilla sitten huijaavat ns.makuelämyksen. Hyi tana,sanon Atrian makkaroista >:( :P

horsetail

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 362
Vs: Atrian Lihamestari
Eikös se Kauppaneuvos Paukun ryynimakkaran teko - ohje kuulunut että: LAADUSTA TINKIMÄTTÄ - RYYNEJÄ SÄÄSTÄMÄTTÄ !

kermikkä

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 70
Vs: Atrian Lihamestari
Mistähän tieto lähteestä em. faktat poimittu? Hikibediasta?
Kuluttaja siis sinäkin, tekee joka kauppareissulla valinnan ja jos hinta on ainoa ostopäätökseen vaikuttava tekijä, tulee kotimaisilla tuottajilla olemaan jatkossakin "niukkuutta jaossa". Laadukkaan makkaran tunnistaa siitä, että ainesosa luettelossa ei ensimmäisten joukossa lue "koneellisesti eroteltu sian-siipikarjanliha" ja tai "elimet", "kamara". Ei muuta, kuin isonnuslasit käteen ja vertailuja tekemään. Lopetetaan sonnan syönti niin asia korjaantuu.

Semmonen nyrkkisääntö ihan aluksi, että jos tuote myydään nimellä makkara, niin siinä on lihaa enempi, kuin jos se olisi lenkki tai nakki tai joku muu vastaava nimike, makkarassa on aina myös lihaa seassa, noissa muissa se ei ole pakollista.
Maustahan sitä ei huomaa, nykajan mausteet on niin hyviä, että ei sitä heti tunnista jos liha puuttuu ....

kermikkä

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 70
Vs: Atrian Lihamestari
Tuli semmoinen muistelo yht`äkkiä mieleen, kun aikoinaan Atrian Seppo Paatelaiselta valistunut toimittaja kysyi Atrian käyttämästä tuontilihasta. Sepon vastaus muistaakseni : "sulla on tainnut mennä puurot ja vellit sekaisin, Atria tuotemerkillä ei myydä muuta kuin Suomalaista alkuperää olevaa lihaa" olisiko tässä aloittajalla käynyt samoin??

-Joomies-

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1131
Vs: Atrian Lihamestari
Tuli semmoinen muistelo yht`äkkiä mieleen, kun aikoinaan Atrian Seppo Paatelaiselta valistunut toimittaja kysyi Atrian käyttämästä tuontilihasta. Sepon vastaus muistaakseni : "sulla on tainnut mennä puurot ja vellit sekaisin, Atria tuotemerkillä ei myydä muuta kuin Suomalaista alkuperää olevaa lihaa" olisiko tässä aloittajalla käynyt samoin??

Paatelainen on vastannut oikein mutta kiertänyt kysymyksen. Atria tuotemerkkiin käytetään kotimaista lihaa, mutta atria tekee kaupan tuotemerkeille tuotteita ulkomaisesta lihasta.
Se mikä ei tapa, se vituttaa